Refresh loader

Super Eveniment

Super Eveniment

Avem un super eveniment pentru tine. Do The Right Mix România va patrula sâmbătă în parcurile mari din București: Parcul Herăstrău, Parcul Titan și Parcul Tineretului.

Cu ajutorul acestui eveniment poți CÂȘTIGA un VOUCHER Decathlon de 200 de lei!  In luna octombrie vom avea 3 patrule in 3 parcuri. Vor fi trase la sorti 3 survey-uri si norocosii vor primi cate un voucher la Decathlon. Patrulele vor fi in Parcul Herastrau, Parcul Titan si Parcul Tineretului si vor sta in fiecare cate 3 ore, deci sansele sa ii intalneasca sunt considerabile. Programul patrulelor in parcuri este 14.00-17.00.

Poti participa completând un chestionar ( 6-8 intrebari) de la reprezentații Do The Right Mix pe care îi poți întâlni în cele 3 parcuri, în intervalul orar 14:00-17:00.

Iti poti incerca si tu norocul de a castiga, participand la acest eveniment minunat. Nu cred ca ti-ar strica un voucher Decathlon in valoare de 200 de lei.

Fiecare parc va avea cate un castigator, iar acela poti fi tu. Tu poti fi norocosul / norocoasa care va castiga acel voucher.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorți. În maximum 30 de zile vor fi anunțați câștigătorii celor 3 vouchere, pe pagina de Facebook Do The Right Mix România.

Patrulele vor sta in fiecare zi cate 3 ore, deci sansele sa ii intalniti sunt deosebite.

Vino si tu si nu iti rata sansa de a castiga acel voucher, pe langa faptul ca ai sanse de castig, te vei si distra si va fi o experienta placuta.

Poate tu vrei fi prima persoana care va raspunde la survey.

Do The Right Mix Romania iti pregateste o zi de neuitat.

Daca nu aveai planuri pentru acest weekend, acum ai gasit ceva interesant de facut, ai gasit cum sa iti ocupi weekend-ul cu ceva util si frumos. Va fi un weekend special care se va lasa cu premii.

Mi-am invitat si eu prietenii, care au fost foarte incantati si interesati de acesta idee cand le-am spus ce vom face in acest weekend. Sunt foarte nerabdatori sa participe la acest eveniment ,si sa vina cat mai repede ziua de sambata. Dar nu mai este mult de asteptat, mai sunt doar 3 zile de asteptat.

12074646_525441927618514_4009595201745463923_n

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link