Suport bicicleta

Prietenii mei fac excursii foarte des, desigur ca ma duc si eu cu ei, dar acum dupa ce mi-am cumparat o bicicleta noua, mi-as dori sa imi iau si bicicleta cu mine, dar nu am cum daca nu imi cumpar repede suport pentru biciclete, cum ar fi sa pedalez de exemplu pana la Brasov, chiar ar fi foarte obositor si probabil voi ajunge cand ei se pregatesc de plecare.
Acum o putin timp prietenii mei s-au gandit sa faca o mica excursie, bine-nteles ca s-au tinut de capul meu sa vin si eu, dar eu imi doream neaparat sa imi iau bicicleta cu mine, dar nu aveam cum. Dar am mers fara ea, desigur, nu aveam de gand sa pedalez pana acolo.
Dupa ce am ajuns casa din excursie nici nu am mai stat pe ganduri, am intrat in prima jumatate de ora de cand am ajuns si am cautat suport bicicleta. Am stat am cautat, voiam un pret mic, si un suport pentru maxim doua biciclete. Zis si facut, am gasit suport bicicleta de la auto-hak.ro. Am fost foarte fericit ca ma gasit ceea ce imi trebuia, acum in orice excursie as merge imi pot lua bicicleta cu mine. Am avut un zambet intens aproape toata ziua. Am dat comanda de SUPORT 2 BICICLETE CU PRINDERE PE CARLIGUL DE REMORCARE – PERUZZO AREZZO 667, la un pret foarte bun. “Usor si rapid de montat, doar prin simpla strangere a unui surub, se pare ca aceasta varianta de transport , a ajuns sa fie cea mai preferata de catre utilizatori.”. Acest carlig poate transporta doua biciclete, sarcina de 30kg, greutatea o are de 6,4 kg, culoarea este argintie, este realizant dintr-un otel de foarte buna calitate, diamentru cadru este cuprins intre 22 si 80mm. In cazul in care impiedica vizibilitatea numarului de inmatriculare si a semnalizarilor, i se poate adapta optional suportul de numar prevazut cu lampi de iluminare si semnalizari Peruzzo 394.
In urmatoarea excursie pe care am facut-o prima si prima data mi-am luat bicicleta, am lasat orice alt lucru, bicicleta era pe primul las, nu as fi plecat fara ea nici mort. Mai bine imi lasam alte lucruri acasa decat bicicleta.
suport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.