Suport de haine

Ce poate fi mai frumos decat atunci cand esti preocupat de casa ta. Cand iti iei tot ce vrei pentru ca, casa ta sa arate extraordinar, sa ai toate lucrurile care iti sunt utile in casa, si care te fac sa te simti bine.

Ei bine, eu am inceput sa imi fac pe plac mie insumi, si am inceput sa imi iau o groaza de lucruri care cred eu ca mi-ar fi de folos si imi plac. Eram pe ganduri ce sa imi iau, voiam o groaza de lucuri dar nu aveam destui bani de ajuns. Trebuia sa gasesc ceva ieftin si de calitate, care sa imi satisfaca placerea.

M-am gandit ca un suport de haine sau umerase cu burete mi-ar fi de foarte mare folos. La mine in camera nu stau hainele prea “confortabil” , ba din contra stau aruncate peste tot, dezordonate, aruncate pe scaun, pe masa, unele pe jos, si sincer cred ca s-au plictisit si ele sa nu primeasca “importanta dorita”.

De ce sa stea toate hainele pe unde apuca si ele, cand pot foarte usor sa imi cumpar un suport de haine pe care sa stea si ele aranjate frumos, sa stea si ele cat se poate de “confortabil”.

Daca tot am renuntat de curand la fumatul in camera, ca sa nu le mai ofer hainelor un miros neplacut, si peretilor o culoare dezgustatoare, am zis ca ar fi foarte bine sa incep sa ma preocup mai mult de camera mea, sa aranjez mai des lucrurile pe aici, sa tin hainele in ordine mereu, sa nu le mai arunc peste tot si sa le ordonez dupa placul meu, sa le ofer un miros imbietor, nu un miros neplacut de fum de tigara. M-am decis sa ofer un aspect cat mai frumos si mai placut camerei mele, sa nu mai arate dezgustator. Este foarte usor sa imi tin camera in ordine, avand in vedere ca am o camera micuta, nici nu mi-ar trebui una mai mare. Eu abia am grija si de asta, una mai mare mi-ar face destule “probleme”, sa spun asa. Odata cu decizia mea, si mama mea este foarte bucuroasa de alegerea facuta.

dulap-de-panza-cu-compartiment-separat-de-depozitare-floriana

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.