Table scolare

Era prin clasa a 9 a, prietenul meu era un copil foarte neastramparat. Intr-o zi a facut o prostie mai mare ca el, era prea energic, asa ca nu stiu cum a reusit sa sparga tabla. Ce sa faca acum? Daca aflau parintii lui prostia pe care a facut-o era vai si amar de el. Nu a avut incotro si a trebuit sa se duca imediat la directorul scolii sa ii spuna ce a facut. Bine-nteles, cand a auzit directorul fapta facuta, a inceput sa innebuneasca, abia schimbare toate tablele din scoala, si s-a gasit o nazbatie de copil sa sparga tabla abia pusa.
A inceput sa tipe la el, sa il ameninte ca il exmatriculeaza, ca le spune parintilor lui. Prietenul meu s-a speriat foarte rau cand a auzit ca parintii lui vor afla, ii era foarte teama de ei, asa ca l-a rugat pe director cu cerul si pamantul sa nu le spuna parintilor. Directorului i s-a facut mila de el, asa ca a zis ca nu le spune parintilor, doar ca ori trebuie sa plateasca de doua ori tabla, ori are termen o saptamana ca sa o puna el la loc. Normal ca nu ii convenea sa plateasca de doua ori tabla, asa ca, ajuns acasa a inceput imediat sa caute pe internet o tabla scoala cat mai ieftina, a cautat toata ziua pe diferite site-uri, voia sa gaseasca cel mai mic pret de pe tot internetul, dar era destul de scumpa o tabla pentru bugetul lui. Cel mai mic pret l-a gasit pe magazinul EduVolt.
Avea de ales intre doua table mai ieftine asa.
tabla-ceramica-monobloc-culoare-verde-1200x1200-cm
A gasit o tabla ceramica monobloc, de culoare verde, si cu dimensiunea 1200X1200 cm. Era o tabla metalica pentru creta si culoarea alba – pentru marker cu scriere uscata si la pretul de 475.00 lei, a considerat ca poate sa cumpere si alta tabla, nu neaparat una identica cu cea care a spart-o, dar nu era sigur, asa ca trebuia sa caute si una identica, iar apoi sa vorbeasca cu directorul sa vada daca trebuie neaparat una identica sau poate cumpara alta.
Ei bine, era weekend, avea 2 zile in care putea sa caute tot felul de table, asa ca a cautat si una identica sa vada care este pretul.
Nu i-a luat foarte mult sa gaseasca o tabla identica, a gasit o tabla ceramica monobloc, de culoare alba si dimensiunea de 1500X1200 cm, pentru creta si culoarea alba – pentru marker cu scriere uscata. Doar ca pretul la aceasta tabla era de 580.00 lei.
tabla-ceramica-monobloc-culoare-alba-1500x1200-cm
Venise ziua de luni, nici nu ajunsese bine la scoala ca a fugit imediat la director sa vorbeasca cu el. I-a povestit ce a gasit. Au discutat jumatate de ora pe tema asta, iar dupa jumatate de ora de comunicat, directorul a fost de acord ca elevul sa cumpere tabla mai ieftina, cea de culoare verde, baiatul a fost foarte incantat. Totul s-a terminat cu bine, iar parintii lui nu au aflat nici pana in ziua de azi ce prostie a facut copilul lor.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Tabl%C4%83

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.