Refresh loader

Tamplarie lemn stratificat de la Robimex

Tamplarie lemn stratificat de la Robimex

Este foarte important atunci cand vrei sa iti schimbi cate ceva in locuinta ta,sa te interesezi ce usi de interior vrei sa ai in casa ta, eu unul am ales ca usile sa fie din lemn stratificat. Aceste usi interior sunt foarte bune, dar mai ales sunt de o calitate exceptionala si iti confera o viziune buna spre locuinta ta.
In primul rand ca sa ai usi interior, usi exterior, trebuie neaparat sa te interesezi de unde ai putea cumpara, dar eu cred ca cele mai bune sunt usi interior tamplarie lemn stratificat, asta este parerea mea si o sustin.
Aceste usi de la Robimex, sunt de o calitate ireprosabila, si pentru a crea un punct de interes spatios si vizionar.


Care material se considera a fi cel mai reusit pentru confectionare unor usi ? La sigur este lemnul. Usa din lemn arata foarte sigur si mereu modern, ea reprezinta principalul decor al casei, punind in maxima valoare gustul si avutia proprietarilor sai. In prezent este foarte usor sa cumperi o usa de interior de lemn, o puteti comanda pe internet de pe site-ul de mai sus,ei va pot oferi garantia pentru calitatea produsului confectionat. Doriti ca usa dumneavoastra sa nu-si piarda farmecul initial, sa fie calitativa si la un pret rezonabil? Atunci abordati cu mare precautie si responsabilitate intrebarea legata de alegerea unei usi cat in ceea ce priveste aspectul exterior, atat si calitatile sale tehnice, facand alegerea in favoarea unui producator sigur.
Cand iti cumperi usi de exterior sau usi de interior, important este sa cauti sa fie dintr-un material bun, cel mai sigur si durabil material este considerat a fi lemnul masiv stratificat. De aceea lemnul masiv stratificat este cel mai des utilizat la fabricarea usilor de exterior. Examinind usa, este important sa atrageti atentia la textura si culoarea acesteia, care trebuie sa fie neaparat pastrate. Aspectul trebuie sa fie integru si uniform.


Ce spune Robimex despre produsele lor:

“Usile de Interior ofera un design placut si confort locuintei,iar de cele mai multe ori USA- este responsabila de prima impresie a unei cladiri.

Usile produse de firma noastra sunt 100% din LEMN MASIV (nu furnir,placaj sau MDF- care imita lemnul),iar finisajul se face cu lacuri si vopsele ECOLOGICE pe baza de apa ,din gama MILESI ITALIA.

Usile pot fi din Lemn de BRAD, TEI, STEJAR, CIRES, etc.
Grosimea foii de usa este de 42mm , prevazuta cu tocuri pe care se monteaza garnitura de etansare.

Usile de interior pot fi cu tablie plina sa partial cu sticla si sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele
Acestea pot fi echipate cu geam ornament,fumuriu, sablat( diferite modele) reusind sa se armonizeze cu orice tip de design interior.

Usile din Lemn Masiv ofera confort sporit si o izolatie fonica si termica mare.

Usile de interior schimba designul locuintei prin alegerea modelului, culorii si dimensiunile dorite.

Usile pot fi cu tablie plina sau in combinatie cu sticla.

 STICLA – este si ea un element de design putandu-se personaliza cu orice model de sablare (vitralii) bombare a sticlei.

Lemnul prezinta o umiditate de 10-12%”

SC Robimex Srl
CUI 13811837
Reg Com. J01/128/2001
Sebes, Strada 24 Ianuarie Nr 12 , jud Alba

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link