TARGOVISTE DENTAL CENTER

Se spune ca atunci cand te doare o masea sa te duci la stomatolog, pana atunci nici nu iti vine sa calci pe acolo. Ceva asemanator am patit si eu. Dar acum sunt foarte bucuros ca am luat aceasta decizie, pentru ca din pricina maselei am ajuns sa imi fac toata dantura sa arate impecabil.

In primul rand pentru maseaua care ma durea nespus de mult trebuia neaparat sa fac o radiografie dentara si dupaia la medicul stomatolog, dar inca nu stiam unde sa ma duc, asa ca am intrat pe internet  si am gasit  o clinica foarte buna, pentru cei interesati pot intra pe site-ul lor www.targovistedentalcenter.ro. In aceasta clinica am intalnit numai specialisti buni, m-au ajutat sa imi fac dantura frumoasa.

Vroiam totul, de la albirea dintilor,  albire cu laser zoom, ca toata dantura sa arate perfect ca aspect. Intelesesem aici la clinica targoviste dental center ca iti poti face si implanturi dentare care este cea mai buna solutie pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa. Dar cand se pune problema sa alegem cel mai bun implant dentar care corespunde bugetului si asteptarilor noastre, putem intampina dificultati in alegerea implantului corect, datorita numarului mare de branduri si modele de implant dentar existente pe piata.

Exista mai multi factori care influenteaza costul unui implant dentar. Inainte de toate, trebuie sa intelegem insa ca implantul dentar reprezinta un tratament si nu o piesa simpla din metal (titan sau zirconiu), prin urmare ceea ce platim de fapt este un viitor dinte sau o viitoare lucrare dentara, care trebuie sa fie sanatoasa, functionala si nu in ultimul rand, estetica.  La baza unui implant de calitate stau in general ani buni de cercetare si multe studii stiintifice, care au condus in final la un produs functional si rezistent care sa confere siguranta unei osteointegrari trainice.

Eram foarte multumit de alegerea facuta, puteam deschide gura fara ca cineva sa ma priveasca cu scarba sau cu sila, chiar eram mandru de dantura care mi-o realizasem la aceasta clinica extraordinar de buna.

”Clinica T.D.C. abordeaza toate specialitatile medicinei dentare oferind tratamente complete si complexe, punandu-va la dispozitie o gama variata de tehnici si materiale dentare de ultima generatie care sa va satisfaca orice nevoie sau dorinta.

Ca si obiectiv de activitate, clinica noastra ofera asistenta medico-dentara, chirurgicala si radiologica digitala pentru afectiunile stomatologice estetice dentare, restaurari fc-nale si masticatorii. Ca si completare largim paleta de servicii prin interventiile chirurgicale oro-dentare (extractii laborioase, rezectii apicale, chitectomii); metodele moderne ale implantologiei orale (operatia de sinu-lift, augumentare, pelevare de os si implanturi zigomatice) se regasesc la un nivel elevat dpdv chirugical si protetic”.

 

DSCN0141

Name (required)Email (required)Website

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.