Teamnet Dedalus

Teamnet Dedalus este unul dintre principalii furnizori de sisteme informatice pentru sectorul medical public si privat. Teamnet Dedalus vrea sa creasca calitatea si eficienta serviciilor medicale. Astfel, ofera o solutie occidentala, comercializata in 12 tari si implementata in peste 550 de spitale publice si private din Italia si o echipa de specialisti, care asigura functionarea solutiei conform legislatiei si cerintelor specifice ale furnizorilor de servicii medicale din Romania.
Aceasta companie a rezultat dintr-un parteneriat strategic: Teamnet, unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice din Romania, avand 6 puncte de lucru dintre care 2 internationale si peste 800 de angajati si Dedalus SpA, leader in solutii software pentru sistemul de sanatate public si privat din Italia, cu 12 puncte de lucru si peste 850 de angajati.
Suita Armonia este formata din aplicatii software specializate, interoperabile, pentru spitale si centre medicale publice si private. Aplicatiile sunt utilizate cu succes in peste 300 de spitale private, 250 de spitale publice, peste 280 de Laboratoare si 500 de Sali de Operatie din Italia.
Solutiile Teamnet Dedalus au un rol important in reducerea timpului de asteptare al pacientului pentru servicii medicale si cresterea calitatii acestora, prin suportul acordat personalului medical.
Desigur ca are multe avantaje aceasta companie, si o sa va prezint cateva dintre ele :
1. Sistemele informatice Teamnet Dedalus aduc o serie de functionalitati noi, dezvoltate pornind de la nevoile pacientului; acestea contribuie la reducerea timpului de asteptare, eliminarea erorilor de prescriere si administrare a medicatiei si cresterea calitatii serviciilor (Programari Online, identificator Coduri de Bare, urmarirea administrarii corecte a medicatiei prin scanare etc.).
2. Interoperabilitate- sistemele informatice Teamnet Dedalus sunt dezvoltate conform standardelor internationale de schimb de informatii in domeniul medical. Principalul avantaj este ca spitalele si clinicile pot cumppra aplicatia pe module, pe masura deblocarii surselor de finantare. In plus, sistemele incorporeaza o serie de “Bune Practici Medicale” pentru alinierea spitalelor din Romania la standardele internationale de lucru in domeniul medical.
3. Serviciile oferite de echipa Teamnet Dedalus asigura exploatarea corecta a tuturor functionalitatilor sistemului informatic, nu doar functionarea corecta a sistemului.
Datele de contact ale companiei sunt:
Bucuresti, Sediul Central
Bd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Green Gate, Sector 5, Bucuresti- 050883, Romania
Tel: +4 021 311.66.31/ +4 021 311.66.32
Fax: +4 021 311.66.34/ +4 021 311.66.36
Mail:
Informatii generale: office@dedalus-teamnet.ro

Distribuie

Leave a Reply