Refresh loader

Tehnici moderne de personalizare a inelelor de nunta

Tehnici moderne de personalizare a inelelor de nunta

Daca este sa comparam verighetele de azi cu cele fabricate in alte perioade istorice, primul lucru care sare in ochi este probabil legat de montura pietrelor in cazul benzilor impodobite cu nestemate, taietura acestora, lucratura elementelor in filigran sau materia prima care a servit modelarii benzii. Noi credem ca cele mai durabile inele de casatorie sunt cele confectionate din aur de 14 si 18 K. Daca in epocile trecute nu erau inca disponibile finisajele in forma pe care o cunoastem, in prezent orice bijuterie poate castiga un plus de eleganta prin adaugarea unor finisaje lucioase sau mate de tip premium.

Pana ca revolutia industriala sa aiba loc si sa transforme complet fata lumii, si chiar si cateva decade dupa aceasta data, confectionarea unui model simplu de inel de logodna sau de casatorie putea dura mai mult de cateva zile. In schimb, cuplurile moderne nu mai trebuie sa astepte atat de mult pentru a intra in posesia unei perechi de verighete asa cum isi doresc! Avansurile in tehnologie au condus la reducerea timpului destinat fabricarii benzilor din aur, chiar si a celor cu model mai sofisticat si design complex. Bijutierii din atelierul ATCOM au ca termen de executie standard zece zile, insa clientii care au urgent nevoie de verighete, un inel de logodna sau alte bijuterii pot primi comanda in doar 48 de ore! Pentru a onora comenzile la verighete aur in regim de urgenta, compania noastra nu percepe decat o taxa modica suplimentara, iar clientii care se grabesc sa isi uneasca destinele au ocazia sa poarte modelul preferat de inele in ziua nuntii. Crearea de verighete personalizate in regim urgent este o alternativa excelenta pentru toti cei care se casatoresc spontan si urmeaza sa isi petreaca luna de miere in locatii exotice sau pur si simplu nu au avut suficient timp la dispozitie sa aleaga un model care sa fie pe placul viitorilor miri.

Perechea dumneavoastra de verighete poate fi personalizata prin gravarea cu laser a unui text dorit, in limita a 15 caractere. De asemenea, puteti opta si pentru personalizarea cu unde sonore, unul dintre cele mai actuale trenduri in materie de benzi de nunta. In fabrica ATCOM, se lucreaza doar cu cele mai moderne utilaje si aparatura de ultima generatie pentru a obtine modele executate cu precizie CNC. In unele cazuri, montura pietrelor se realizeaza manual, in timp ce pentru o serie de modele de verighete si inele de logodna cu pietre, tintuirea diamantelor, a cristalelor si a altor nestemate se efectueaza sub microscop de precizie extraordinara, care poate mari zona de lucru de aproximativ 20 de ori pentru a putea repera detalii imposibil de sesizat cu ochiul liber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link