Tehnovest

Astazi ma trezesc cu prietena mea langa mine in timp ce scriam acest articol. Nu am intrebat-o cum a intrat, bine-nteles ca i-a deschis mama usa. Ma vede ce scriu si imediat ma intreaba ce sunt cilindri pneumatici si furtune hidraulice. Incerc sa ii explic.. vreo 30 minute :)) dar sa inteleaga ce spun( ioc), ca eu parca intelegeam ce sunt alea unghii cu gel, sau alte porcarii ale fetelor. Am inceput sa ne contrazicem un pic… dar pana la urma am fost nevoit sa ii explic  ce sunt acei cilindri pneumatici si furtune hidraulice, si la ce folosesc.

La fiecare cilindru hidraulic sau pneumatic se efectueaza proba de presiune pe stand profesional.  Furtunul va fi executat dupa modelul celui care trebuie inlocuit sau pe baza caracteristicilor de functionare ale instalatiei unde va fi montat – alegerea acestuia se face urmarind in totalitate si caracteristicile indicate de producator.

Echipamentele hidraulice si pneumatice ofera manevrabilitate maxima, un raspuns la comenzi foarte rapid, senzori si sisteme de diagnosticare, compatibilitate si integrabilitate in orice sistem. Utilizarea acţionărilor şi comenzilor pneumatice este extinsă în prezent practic în toate ramurile industriale. Sistematizarea domeniilor de utilizare a acestor acţionări şi comenzi poate fi făcută pornind de la clasificarea operaţiilor de lucru.

Avantajele acţionărilor pneumatice
Acţionările pneumatice şi-au găsit aplicaţii în domenii ale tehnicii extrem de variate, pentru cele mai diferite scopuri. Acest fapt se datorează avantajelor prezentate de aceste acţionări :
– datorită vitezelor de lucru şi de avans mari, precum şi momentelor de inerţie mici, durata operaţiilor este mică.
– acţionările pneumatice pot fi foarte rapide: utilizînd elemente logice sau convertoare electropneumatice se pot realiza instalaţii cu funcţioanre în ciclu automat, care oferă productivitate mare;
– forţele, momentele şi vitezele motoarelor pot fi reglate uşor, utilizînd dispozitive simple;
– supraîncărcarea motoarelor pneumatice nu introduce pericol de avarii;
transmisiile pneumatice permit porniri, opriri, dese şi schimbări de sens bruşte, fără pericol de avarie;
– aerul comprimat este relativ uşor de produs şi de transportat prin reţele este nepoluant şi neinflamabil;
– poate fi stocat în cantităţi apreciabile;
– pericolul de accidentare este redus;
– întreţinerea instalaţiilor pneumatice este uşoară dacă se dispune de personal calificat.

”Colaborand cu firma Tehnovest Automatizari veti avea garantia achizitionarii unor produse de calitate, prompt si la un pret corect. Prin dezvoltare permanenta, acceptare simultana a schimbarilor necesare si realizarea avantajului competitiv, raspundem intotdeauna provocarilor, asigurand astfel succesul operatiunilor desfasurate. Gama de produse include produse standard si produse speciale nevoilor individuale ale clientului. Tehnovest este focusata pe îndeplinirea nevoilor clientului si prin aceasta prezentare dorim sa oferim o vedere de ansamblu asupra domeniilor noastre de competenta”.

”Tehnovest Automatizari dispune de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea cerintelor clientilor. Suntem constienti ca organizatia noastra depinde de clientii nostri si din acest motiv este foarte important sa cunoastem si sa intelegem cerintele prezente si viitoare ale acestora. Calitatea pentru noi inseamna a oferi clientilor produse care sa satisfaca in totalitate nevoile, dorintele si asteptarile lor”.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.