Telecomanda permite sa te indepartezi si totusi sa fii acolo

Sex shopul tine pasul cu tehnologia, iar acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe cei din categoria open mind in ceea ce priveste relatiile intime. Sa analizam putin vibratoarele ! Sunt mult mai performante decat cele din trecut care erau facute din plastic rigid. Multe dintre ele parca se muleaza pe dimensiunea vaginului, sunt din materiale moi, au textura matasoasa si realistica, imitand 100% penisul natural. Pana si vibratiile sunt asemanatoare actului natural. Vobratoarele actuale sunt vii si neobosite, nu costa mult, pot fi tinute in stare perfecta de igiena si garanteaza sanatatea.
O vizita pe site-ul celui mai aprovizionat sex shop le este deosebit de utila celor care nu au prejudecati legate de relatiile intime si de nevoia de sex a fiecarui adult.


Abstinenta este o autocondamnare care naste frustrari si nu isi are rostul din moment ce exista aceste nepretuite jucarii: vibratoare, produse pentru marirea penisului in mod natural, stropon pentru el sau ea la reducere cu 40% si bile anale Conservatorii vor spune ca anusul nu este organ sexual si ca nu trebuie atins, dar cunoscatorii le vor contrazice afirmatiile spunand ca intensitatea unui orgasm poate fi dublata cu Dorcel – Deep Feel sau alt produs din categoria respectiva. Unele dintre acestea pot fi activate de catre partener prin intermediul unui dispozitiv si de la 10 metri distanta. Plug Anal Vibrator cu Telecomandă TOY JOY 23cm PURE PLEASURE se afla in topul vanzarilor la categoria bile anale, fiind devansat de vibratoarele realistice si de produsele pentru marirea penisului.
Oricum puteti obtine consiliere gratuita, iar operatorul de vanzari pastreaza secretul. Atat discutia avuta cu el, cat si cumparaturile au caracter confidential, iar livrarea se face discret si prompt.
Nu trebuie sa va rusinati de ceea ce simtiti si de nevoile pe care le aveti legate de sex, fiindca suntem foarte diferiti! Fiecare persoana are zona lui eterogena care in momentul atingerii il face sa ia foc. Ne manifestam diferit in timpul actului sexual, simtim diferit senzatiile de implinire, iubim diferit si ne exprimam diferit.

Fiti curajosi, dragi barbati! Daruiti-le partenerelor voastre tot ceea ce le face fericite!

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.