Refresh loader

Tendinte in materie de mobilier pentru anul acesta – ce ti se potriveste mai bine?

Tendinte in materie de mobilier pentru anul acesta – ce ti se potriveste mai bine?

Chiar daca am trecut de jumatatea anului 2020, sa stii ca nu e tarziu sa faci schimbari in ceea ce priveste design-ul interior. Expertii au lansat acum ceva timp in urma propunerile lor in materie de design de mobilier pentru acest an. Daca nu ai aflat inca despre ele, iti voi spune eu in cele ce urmeaza despre ce e vorba.

Albastrul – prezent in tot si toate anul acesta!

Albastrul clasic este nuanta definitoare pentru acest an. Aceasta va fi prezenta in tot si toate, mai ales in decorare, cat si imprimata pe mobilier. Cauta piesele de mobilier ce se pot integra perfect in locuinta ta, cu un minim de efort, pentru a nu fi nevoit/a sa faci prea multe schimbari.
Uite, recomandarea mea pentru tine este sa optezi pentru mobila living la comanda. O proiectezi dupa placul tau, din materialele pe care tu le doresti, deci rezultatul va fi intocmai cel la care te astepti.

Piatra, lemul si inspiratia marina la capitolul cromatica

Albastrul a simbolizat intotdeauna linistea si puritatea, simplitatea marii si minunatia starilor la superlativ. Iata ca 2020 propune combinatii inedite dintre albastru si elemente naturale precum lemnul si piatra.
Mobila din lemn masiv, atat pentru living, cat si pentru oricare alta incapere, ramane o alegere inteleapta. Rezistent, cu un design placut, mobilierul din lemn este fara dar si poate o recomandare pentru anul 2020.
Piatra poate fi element de decor. De exemplu, in living poti opta pentru un semineu din piatra sau pentru decoratiuni din piatra. Combina-le atent cu alte elemente de decor sau de mobilier in albastru clasic – efectul final va fi uimitor.
Prodesignart este recomandarea mea pentru tine la capitolul mobila living la comanda, dar si mobila pentru dormitor, bucatarie si nu numai.
De ce Prodesignart? Ei bine, vorbim de o fabrica de mobila ce se ocupa si de realizarea acesteia la comanda. Prodesignart are peste 10 ani de experienta la capitolul mobila la comanda. Pentru a fi sigur/a ca ai facut alegere perfecta, echipa Prodesignart iti ofera gratuit proiectarea 3D a acesteia.
Poti alege dintr-o gama extinsa de materiale si finisaje de calitate inalta. Pentru fiecare mobilier la comanda primesti 2 ani garantie, iar plata o poti realiza in rate prin Cetelem.
Mai multe detalii de acest gen regasesti in cadrul site-ului oficial prodesignart.ro, acolo unde iti sunt puse la dispozitie si datele de contact.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link