Refresh loader

Thai by Masatto – girls best friend

Thai by Masatto – girls best friend

Cand viata iti da lamai, alege un ananas! Vino sa cunosti starea de bine! Nu te lasa doborat de stres, de probleme, nu iti consuma energia cu tot felul de episoade din viata ta. Sunt inevitabile poate, dar in mod cert le poti face fata mai placut, mai relaxat, fara sa iti afecteze sanatatea emotionala. Trebuie sa devenim mai alerti in legatura cu aceasta nevoie.
Oboseala cronica, durerile de spate cand nu esti la a doua tinerete, sunt deja semnale alarmante ca esti pe un drum gresit. Poti miza oricand pe masaje, sesiuni de masaje care sa iti relaxeze mintea si mai ales corpul. Descopera un fotoliu masaj Thai, din colectia Masatto. Iti faci un bine, negresit!

Testeaza si convinge-te!

Nici nu mai stii cum este sa te simti bine in pielea ta. Nici nu mai stii cum este sa ai un somn odihnitor. Nimic nu functioneaza, iar concediul nu iti este de ajuns. Refugiaza-te in fotoliul de masaj Thai, de la Masatto. Ai deja toate motivele sa ti-l doresti.
Thai pune un semn de egal intre mainile neobosite ale unui maseur si masajul desavarsit. Poti alege tehnica potrivita tie si starii tale, de la framantare la batere usoara, presare, rulare si nu numai. Thai include incalzire, perne de aer si maseaza inclusiv picioarele; imagineaza-ti cat timp ar dura ca un maseur sa iti maseze fiecare parte a corpului. Ai petrece o zi numai la spa. Un fotoliu de masaj optimizeaza timpul, durata sesiunilor, fara a compromite calitatea tehnicii aplicate.
Thai scaneaza inainte de a masa, ceea ce inseamna precizie absoluta, adaptarea masajului pentru corpul ocupantului. Practic ocupi locul pe acest tron al rasfatului si te lasi absorbit de tot ce iti poate oferi.
Cuvintele par de prisos pentru a intelege cum te vei simti dupa o sesiune de masaj. Iti mai ramane doar sa incerci. Si este gratuit; poti face asta la tine acasa sau la showroom. Masatto mizeaza pe un mod flexibil pentru ca testarea sa fie posibila pentru orice doritor:
⦁ Cere livrarea acasa a fotoliului Thai sau a oricarui alt model. Ai 30 de zile la dispozitie sa te convingi ca nu il vei da inapoi, ci trebuie sa fie al tau!
⦁ Programeaza in showroom o vizita. Un consultant te va ajuta sa setezi programele si sa te bucuri de aceasta experienta. Starea de bine va deveni un stil de viata!
Verifica lista locatiilor disponibile, in cadrul paginii oficiale masatto.ro. Detalii poti cere si la +40 756 478 789, contact@masatto.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link