Refresh loader

Top 5 locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Franta

Top 5 locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Franta

Top 5 locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Franta

Franta este una dintre destinatiile spre care oricine si-ar dori sa se indrepte. Nu numai Parisul, orasul indragostitilor, care reprezinta o atractie turistica irezistibila. Din contra, exista mult mai multe obiectivele turisitice ce iti vor taia rasuflarea prin maiestria si frumusetea ce le caracterizeaza.

Acum tot mai multi sunt cei care aleg sa isi petreaca zilele de concediu intr-o tara exotica sau in una plina de semnnificatii istorice si culturale.

Ce NU trebuie sa ratezi daca ajungi in Franta!

Sunt nenumarate locatii pe care orice om care ajunge in Franta ar trebui sa le viziteze. Pentru ca timpul nu e foarte bun cu noi si clipele trec foarte repede, in continuare iti voi mentiona o mica parte dintre cele mai frumoase locuri din Franta:

  1. Parisul – consider ca fiecare ar trebui sa viziteze macar o data in viata orasul dragostei. Fie ca faci aceasta calatorie alaturi de persoana iubita, fie ca mergi cu prietenii sau familia, magia Parisului se va face resimtita in mod inevitabil. Obiectivele turistice pe care le poti vedea aici sunt multiple. Turnul Eiffel, Notre Dame, muzeul Luvru si cartierul Latin sunt numai cateva dintre frumusetile cu care Parisul iti invaluie inima. Aceastea se remarca prin maiestria lor, prin sentimentele de melancolie si admiratie pe care le naste inevitabil in sufletele turistilor.
  2. Coasta de Azur – daca iti doresti sa ajungi intr-un loc in care sa simti cu adevarat raiul de pe pamant, Coasta de Azur este cel mai potrivit loc. Aceasta destinatie este celebra pentru beneficiile terapeutice pe care le are asupra vizitatorilor. Briza marii este extrem de revigoranta si te va incarca cu noi forte. Colline du Chateau este locul din care poti vedea si te poti minuna de panorama orasului vechi, dar si de frumusetea golfului Baie des Anges ce scalda in culori de azur tarmul Nisei.
  3. Cannes – acest bastion al luxului este foarte indragit pentru conditiile ireprosabile de care au parte cei ce iubesc soarele si plaja.
  4. Strasbourg – cei pasionati de arta culinara au ocazia de a-si satisface poftele, infruptandu-se din cele mai alese bucate ale bucatariei franceze si germane. De asemenea, in apropierea Strasbourg-ului se pot vizita atat muzelele de arhelogie si arta frumoasa, cat si catedrala Saint-Thomas, renumita pentru stilul deosebit in care a fost realizata.
  5. Bordeaux – daca ai o afinitate pentru vinurile de Bordeaux, ai posibilitatea de a degusta cele mai speciale arome si colectii de vin. De altfel, Bordeaux este cunoscuta ca fiind capitala europeana a vinului. Aici poti vizita cramele locale sau poti asista la recoltarea strugurilor, dar in acelasi timp poti profita si de aerul umed extrem de benefic adus de Oceanul Atlantic.

Desigur, acestea sunt numai cateva dintre locurile pe care le poti vizita daca ajungi in Franta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link