Refresh loader

Torturi de nunta Bucuresti

Torturi de nunta Bucuresti

Sarbatoare mare in grupul nostru de prieteni. Se marita Ana, fata cu care sunt prieten inca de pe vremea cand ne jucam cu lopetile si galetusele in nisip. Ma tot gandesc ce cadou sa ii cumpar, sa o fac fericita. Stiu ca ii plac foarte parfumurile create de celebra Nina Ricci, asa ca ma voi axa pe un asemenea produs pentru la cununia civila, asta pe langa darul de nunta in bani pe care deja l-am pus deoparte.
I-am spus ca de abia astept momentul nuntii pentru a gusta tot ceea ce a pregatit in meniu inclusiv unul dintre acele torturi de nunta Bucuresti comandate de la celebra cofetarie Cofe TicTac. Parca de pe acum imi este pofta sa gust din tortul miresei, caci stiu prea bine ca toate produsele de la cofetaria Cofe TicTac sunt de cea mai buna calitate si contin numai ingrediente naturale.
Pentru cei care nu au aflat inca, insist pe ideea ca ca cele mai proaspete, mai gustoase si mai aspectuoase torturi de nunta Bucuresti se gasesc doar la cofetaria Cofe TicTac.
Cofetaria TicTac a aparut in anul 1998 si a ainceput ca o mica afacere de familie. Datorita faptului ca acolo exista o atmosfera calda, prietenoasa si pentru ca absolut toate produsele au un gust deosebit, au reusit in foarte scurt timp sa isi fidelizeze vizitatorii. Datorita faptului ca au continuat sa lucreze la cele mai inalte standarde, ca folosesc numai si numai ingrediente naturale si pentru ca pot satisface chiar si gusturile celor mai pretentiosii clienti, faima acestei cofetarii a crezut si continua sa creasca zi de zi.

In toti acesti ani, cofetaria Cofe TicTac a oferit tuturor persoanelor interesate torturi de nunta Bucuresti, dar si diverse alte modele de torturi pentru mii de evenimente speciale din vietile celor care, datorita serviciilor prompte si de cea mai buna calitate, le-au devenit prieteni si clienti fideli.
Pentru cei interesati de produsele cofetariei Cofe TicTac, imi face o deosebita placere sa las in acest articol de pe blog datele de contact la care pot fi comandate torturi, prajituri, produse de patiserie, candybar, cupcakes si / sau mini prajituri:
Strada Constantin Brancusi, nr 11, sector 3, Bucuresti
Telefon: 0213249554
0722459539
Adresa de email contact@cofetictac.ro
Eu nu pot decat sa promit ca ma voi distra maxim la nunta prietenei mele, ca voi manca cat mai mult din tortul ei gustos si, desigur, ca voi incerca sa fur mireasa si sa cer rascumparare dulciuri de la cofetaria Cofe TicTac.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link