Totem luminos

Toti care isi deschid propria afacere vor sa o promoveze cat mai repede, sa ii faca cat mai multa publicitate si sa iasa cat mai mult in evidenta. Toti folosesc diferite metode sa faca asta.
De exemplu, unchiul meu si-a deschis de curand un magazin, a incercat sa il faca sa iasa in evidenta si sa il promoveze cat mai mult, a incercat cu pliante, afise simple etc. A folosit metoda asta ceva timp, iar dupa ceva vreme de studiat treaba cu publicitatea a ajuns la concluzia ca ar fi mult mai usor si ar fi mult mai util sa faca asta printr-un totem luminos.
Scopul sau este de a se impune si de a iesi in evidenta fiind o metoda eficienta de publicitate si poate fi observat in special in cadrul benzinariilor sau al companiilor auto. Unchiul meu a gasit o companie ofera diferite servicii privind promovarea cu totem luminos, diferite forme si aspecte, structura acestuia fiind din profil de otel ranforsat caruia i se adauga diferite profile de aluminiu fie in lateral fie in partea superioara pentru a obtine un produs stabil si robust. A fost foarte incantat de oferte, asa ca a incercat si aceasta metoda, era foarte convins ca va merge mult mai bine cu aceasta optiune.
Sunt mai multe categorii de totem luminos. Categoriile acestor produse se impart in functie de necesitate si intrebuintare. Odata cu spatiul de care dispuneti le putem incadra pentru o anumita dimensiune. Totemurile luminoase sunt utilizate de cele mai multe ori in cadrul targurilor, expozitiilor si a diferitelor prezentari unde imaginea produselor dvs. si a serviciilor este esentiala. Cel mai intalnit model este totemul luminos vertical care datorita echipamentului de care dispunem ii putem oferi diferite forme si modele dar si un paletar de culori care sa va reprezinte serviciile si afacerea.
Pot sa spun ca de cand unchiul meu a folosit metoda cu totemul luminos afacerea lui merge mult mai bine, a incercat sa se promoveze mult mai repede, iar lumea vede mult mai usor magazinul prin acel totem luminos de la fuel.ro . Unchiul meu este foarte incantat de acest succes, pe care a inceput sa il aiba.
totem-luminos3-225x300u

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.