Traduceri documente

Varul meu s-a hotarat sa se mute in Spania cu serviciul. Norocul lui a fost ca a gasit un traducator de limba spaniola, unde poti gasi la un pret foarte bun, si nu in ultimul rand o echipa de oameni pentru care clientul este foarte important pentru ei. Acest traducator ii era foarte util pentru jobul lui gasit acolo, in domeniul economiei, asa isi putea gasi diversi termeni. Bine-nteles ca l-am ajutat si eu cu niste documente pe care era nevoit sa le traduca pentru serviciul sau. Am tradus documentele din spaniola in romana cu ajutorul Academiei de Traduceri.

In primul rand trebuia sa traduca actele in limba spaniola si invers pentru a putea pleca in Spania( tara lui preferata). Era foarte incantat de alegerea lui, stia ca trebuie sa rezolve cu bine pana la urma cu toate documentele. Ii era un pic greu, stia prea bine ce inseamna toata treaba aceasta, nu se descurca prea bine cu dictionarul, credea la inceput ca era usor, dar a trebuit totusi sa apeleze la Academia de Traduceri, o companie specializata din Romania care au un expert lingvistic si un Project manager cu experienta de peste 5 ani, este profesionist in acest domeniu pentru a traduce toate documentele de care avea nevoie.

Aceasta echipa profesionista garantau raportul excelent calitate pret, tariful era accesibil si se stabileste in functie de mai multe criterii. Sunt cei mai buni traducatori autorizati din Romania, traduc foarte repede si sunt mereu la timp, nu avea cum sa nu fie multumit de ei, pot spune ca era chiar incantat ca il putea rezolva in aceasta treaba. Sa fac un spirit de gluma: in timpul traducerii el deja visa ca este in avion, zburand departe cu toate actele traduse, ii venea sa chiuie de bucurie stiind ca nu mai avea chiar mult timp pana sa ajunga acolo unde isi dorea sa fie.

Echipa de traducatori lucrau mult, si puneau pasiune in tot ce faceau, aveau mereu solutii, si se implicau foarte mult cu idei foarte bune.

Avantajul colaborarii cu Academia de Traduceri este faptul ca sunt foarte flexibili si disponibili la orice ora, calitate si pret excelent, rapiditate.

Varul meu a fost foarte multumit de aceasta echipa de traduceri, si a putut pleca in Spania fara nici o problema.

acad-team

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.