Transfer Oradea-Cluj

Tot venind vacanta de vara, eu cu prietenul meu cel mai bun ne-am hotarat sa petrecem o parte din vacanta in alta tara. Urma sa ne soseasca avionul cat de curand, iar noi eram in Oradea, noi trebuia sa ajungem cat mai repede tocmai la Cluj sa nu pierdem avionul. Trebuia neaparat sa ajungem la Cluj de la Oradea, cum noi nu avem permis de conducere, iar cu trenul facea prea mult pana acolo. Asa ca a inceput sa caute un mijloc de transport mai rapid decat trenul. A gasit o agentie interesanta pentru transfer aeroport oradea-cluj.

Pe langa faptul ca face doar 3 ore pana la Cluj Napoca, deplasarea este in cea mai mare siguranta si in cel mai bun confort. Cursele de microbuz Oradea – Cluj Napoca sunt zilnice si au fost gandite astfel incat timpul tau de asteptare in aeroport sa fie cat mai redus.
Eram foarte entuziasmati, muream de nerabdare sa plecam cat mai repede, dar spre norocul nostru am gasit aceasta agentie care face curse de microbuz Oradea-Cluj si sunt zilnice.
Nici nu imi venea sa cred ca am gasit asa repede transport Oradea – Cluj aeroport, mai ales ca era foarte urgent sa gasim un mijloc de transport pana la aeroport ca sa nu pierdem avionul.
Voiam sa ne petrecem o parte din vacanta intr-o tara straina, diferita de ce avem noi in Romania, de aceea am ales ca destinatie Franta. Amandoi voiam de foarte mult timp sa vizitam orasul Paris, sa vedem toate frumusetile din acea tara, dar in special noi voiam sa vedem in realitate Turnul Eiffel, care din auzite si din imaginile de pe internet este spectaculos. In totdeauna cand iti planifici o vacanta in primul rand trebuie fi sigur in ce tara vrei sa te duci. Iar bagajele trebuiesc facute din timp, pentru ca exista posibilitatea daca lasi totul pe ultima suta de metri sa nu iei tot ceea ce ai nevoie la tine, si din drum este foarte clar ca nu te mai poti intoarce.
Am fost foarte multumiti de agentia care ne-a oferit transportul pana la Cluj Napoca si vom mai apela cu cea mai mare incredere si data viitoare cand vom vrea sa plecam undeva.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.