Refresh loader

Transport Bucuresti Viena

Transport Bucuresti Viena

De cand sunt mic mi-am dorit sa vizitez Viena, dar niciodata nu am avut posibilitatea de a o face. Insa, acum ca am mai crescut ma pot duce singur sau cu prietenii mei. Nu imi doresc sa calatoresc cu avionul pana acolo, ci cu autocarul, personal, mi se pare mult mai interesant. Cand voi ajunge acolo vreau neaparat sa vizitez multe lucuri, cum ar fi:

  • Palatul Schonbrunn – a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg din sec. al XVIIIlea pana in 1918. Din cele 141 de camere, doar 45 sunt deschise spre vizitare, printre ele fiind si camera lui Napoleon. Merita vazute cele 60 de automobile imperiale, capela si teatrul castelului.
  • Karlskirche – Biserica Sf. Karl – edificiu baroc reprezentativ pentru Imperiul Habsburgic, are o istorie interesanta. In anul 1713, Viena a fost lovita de ciuma, iar imparatul Karl al VI-lea a jurat sa construiasca o biserica, daca orasul scapa de aceasta calamitate. In anul 1715 rugaciunile sale au fost ascultate, iar construirea bisericii a inceput, ea fiind terminata 22 de ani mai tarziu, in 1737.
  • Hofburg – fosta resedinta imperiala, este astazi resedinta presedintelui republicii; adaposteste Muzeul de Arta Populara, colectii de instrumente muzicale, colectii ale Muzeului de Istorie a Artei, Muzeul „Sissi“ si Biblioteca Nationala. in „Camera Comorilor“ poti admira coroana imperiala a Sfantului Imperiu Roman (962), coroana imperiala austriaca (1602), comoara burgunzilor din sec. al XV-lea si comoara Ordinului Lanii de Aur.

Acestea sunt doar cateva dintre putinele locuri pe care vreau sa le vizitez. Mi-am intrebat toti prietenii daca vor sa calatoreasca cu mine, insa nu toti au vrut, am gasit doar cativa care au fost de acord cu aceasta calatorie. Asa ca, cei care am vrut sa mergem in Viena am inceput sa cautam transport Bucuresti Viena. Imediat am gasit o agentie care ofera transport la un pret foarte bun. Agentia Eurolines pe care am gasit-o sa ne ofere transport are si o oferta atractiva, ofera 20% reducere la biletele cumparate in avans cu 7 zile.

Eu si cu prietenii mei am fost foarte incantati de acesta calatorie si pe viitor ne-am dori sa vizitam si alte locatii frumoase si atractive.

Poti vedea si tu mai multe destinatii aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap