Refresh loader

Transport Decedați Funeral Express: rapiditate, eficiență și compasiune

Transport Decedați Funeral Express: rapiditate, eficiență și compasiune

Nimic nu e mai trist decât atunci când un soț, un frate – sau, încă și mai rău, un copil (fiu sau fiică) își pierde viața în țări străine. Mai ales dacă s-a dus în căutatea unui loc de muncă… Iar procesul de repatriere decedați este o sarcină care, pentru cei care nu au pregătire juridică și nici experiența necesară în astfel de cazuri, poate fi de-a dreptul imposibilă! În astfel de situații, trebuiesc asigurate servicii complete de autopsie, autospeciale, sicrie, cruci… și totul trebuie făcut repede! Nu este deci de mirare că familiile îndoliate se întreabă: „Ce să faci mai întâi? La ce ușă să mai bați?”

Există, totuși, o ușă unde cei loviți pe neașteptate de o astfel de nenorocire pot să bată oricând, la orice oră din zi și din noapte – cea a firmei de pompe funebre Transport Decedați Funeral Express. De fapt, o deplasare la sediul firmei nu este deloc necesară. Tot ce trebuie să facă familiile îndoliate este să dea un telefon la numărul 0729 007 003; un operator le va răspunde, le va înregistra solicitarea și va începe să facă demersurile necesare. Comanda se poate face și on-line, printr-un formular de ofertă. În acest caz, un reprezentant al companiei va contacta telefonic în cel mai scurt timp cu putiință rudele persoanei trecute în neființă pentru a se ocupa de caz.

Transport Decedați Funeral Express asigură repatriere decedați Italia, repatriere decedați Spania, repatriere decedati Germania sau repatriere decedati Anglia, țări în care firma are puncte de lucru. Datorită acestor puncte de lucru, firma poate asigura și repatrierea rămășițelor pământești ale celor care și-au pierdut viața în Franța, în Republica Moldova, în Belgia, în Grecia, în Turcia, în Norvegia, în Olanda sau în Serbia. De asemenea, Transport Decedați Funeral Express asigură și repatrierea cetățenilor străini care, dintr-un motiv sau altul, au decedat pe teritoriul României.

Pentru a asigura servicii complete pentru transportul funerar, Transport Decedați Funeral Express trimite la fața locului delegați pentru obținerea documentelor necesare repatrierii (certificatul de deces, autorizația de înhumare, certificatul de îmbălsămare și pașaportul mortuar). Acești delegați angajează medici pentru constatarea decesului și personal pentru manipulare.

În astfel de situații triste, pentru rezolvarea cărora trebuiesc făcute nenumărate demersuri juridice și administrative, este mai bine să apelați la ajutorul celor care au experiența necesară.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link