Tratament ambliopie

Ambliopia este o afectiune in randul adultilor, dar in special la copii mici. Aceasta afectiune este caracterizata printr-o performanta slaba a unuia dintre ochi sau, sau e posibil chiar si la ambii ochi.
Programul de tratament prin joc al Ambliopiei este printre cele mai considerate optiuni ale parintilor pentru copii lor. Este foarte important sa gasesti tratamentul Ambliopiei prin joc pentru a-ti face copilul multumit de alegerea ta, atunci vei stii sigur ca el va fi foarte incantat. Terapia prin joc in fata unui monitor de calculator antreneaza creierul sa primeasca impulsurile de la ochiul lenes si sa proceseze informatia primita, generand o imagine clara.
Este posibil ca ochiul sa fie normal, dar imaginea care se formeaza in creier nu este cea corecta. Copilul daca are un ochi lenes va fi foarte obosit, de aceea este bine sa apelati cu incredere la Clinica oftalmologica Optisan, aici sunt specialisti foarte buni si va vor ajuta cu un tratament ambliopie. Aceasta Clinica Optisan au o aparatura foarte buna si performanta, aic medicul poate stabili sa consulte un copil fara sa il atinga, si de asemenea copilul nu va fi deloc stresat.
Rolul parintilor este foarte important sa afle de la inceput diagnosticarea afectiunilor oftalmologice ale copiilor lor. Este foarte interesant programul de tratament prin joc al Ambliopiei, copilul vostru sigur va fi foarte incantat de el.
Programul AMBLIONET va ofera o terapie a vederii prin exercitii care vizeaza coordonarea mana-ochi, prin care este posibila tratarea ambliopiei sau a ochiului lenes.
In timpul rularii unei proceduri, asigurati-va ca copilul nu se apropie la mai putin de 61 de cm de ecran.
In fiecare zi, copilul dvs. va participa automat la 6 procese tip joc. Initial, tintele vor putea fi vazute usor dar, odata cu progresul, acestea vor deveni din ce in ce mai mici.
Programul de terapie la domiciliu consta in 12 “jocuri” concepute sa imbunatateasca vederea
Scopul este de a forta ochiul lenes sa vada detalii mai mici si sa imbunatateasca coordonarea mana-ochi.
Ce trebuie sa faca pacientul pentru a beneficia de AMBLIONET?
“Dumneavoastra ii contactati, iar specialistii OPTISAN va vor pune la dispozitie programul personalizat AMBLIONET pentru tratamentul la domiciliu cat si informatii suplimentare legate de acesta fara extra costuri.

In doar 3 luni vederea copilului dumneavoastra se va imbunatatii semnificativ.

Pe tot parcursul tratamentului la domiciliu veti fi monitorizati si consiliati de specialistii OPTISAN.

SI TOTUL FARA TIMP PIERDUT SI BANI RISIPITI! Beneficiati de AMBLIONET in confortul caminului dumneavostra”!

Email: office@optisan.ro
Telefon: +40260.612.229
Telefon: +40746.672.215

Distribuie

Leave a Reply