Tratarea gingivitei la un cabinet stomatologic

De regula, oamenii apeleaza la ajutorul unui medic stomatoloc atunci cand sunt in situatii de urgenta, cand numai au de ales. Sunt foarte putine persoane care se duc mai des la un doctor stomatolog. Unul dintre motive pentru care incidenta afectiunilor gingivale sunt foarte dese, si te intrebi ce se poate face cand ai gingivita.. Gingivita? Trateaza afectiunile Gingivitei poti afla aici.
Sunt persoane care sufera mai mult sau mai putin de gingivita. Gingivita este o imflamatie a gingiilor si este primul semn al bolii si principalul motiv al pierderii dintilor de catre persoanele adulte.
Este foarte important sa gasesti la timp un medic stomatolog bun care sa te ajute in tratarea gingivitei. Cabinet stomatologic echipat cu tehnologie de ultima generatie cu siguranta v-ar interesa, mai ales cand ai o afectiune dentara care nu iti da pace.
De obicei gingivitata este provocata de o igiena dentara precara. Cand nu te speli pe dinti mai des, giingile pot fi afectate, ele se inflameaza si sangereaza usor, si ajungi sa nu mai ai gingii sanatoase.
De aceea pentru un tratament gingivita este foarte important sa gasesti un cabinet stomatologic bun.
Cand nu tratezi gingivita la timp aceasta se agraveaza si poate duce la periodontita gingiei, dintii devin mai sensibili la apasare, incep sa se miste si pot cadea.
Igiena dentara este foarte importanta daca vrei sa nu ai afectiuni gingivale. De asemenea alti factori de risc ai afectiunilor gingivale pot fi si fumatul, dentita neregulata, cu zone greu de curatat, dereglarile hormonale, unele medicamente dar si afectiuni precum diabetul si anemia.
Femeile gravide ar trebui sa acorde o atentie deosebita gingiilor lor. Hormonii din timpul sarcinii maresc sensibilitatea tesutului gingival la placa dentara, crescand probabilitatea aparitiei unei boli a gingiilor. De aceea este foarte important un tratament gingivita atunci cand ai o afectiune a gingiilor.
Daca sangerarile gingivale apar la fiecare periaj dentar, iar gingiile raman afectateb si umflate, mergeti la un cabinet stomatologic si spuneti medicului stomatolog problema pe care o aveti. Nu ignorati gingiile ranite si sangerande.
Pentru o afectiune a gingiei recomandat este un tratament gingivita la un cabinet stomatologic, numai acolo veti putea rezolva problema care o aveti.
Trident-057-300x199

Distribuie

Leave a Reply