Refresh loader

Trebuie sa livrezi un colet in celalalt capat al tarii? Apeleaza cu incredere la E-livrat!

Trebuie sa livrezi un colet in celalalt capat al tarii? Apeleaza cu incredere la E-livrat!

Atunci cand trebuie sa livrezi un colet intr-un alt judet, cum alegi firma de curierat cu care colaborezi? Probabil vei fi atent/a la pretul pe care ti-l ofera, dar si la feedback-ul pe care l-a primit de-a lungul timpului din partea clientilor. In aceeasi ordine de idei, nu uita ca si timpul alocat expedierii conteaza enorm de mult.
Daca ai avut doar experiente neplacute cu firmele de curierat, sa nu incepi sa le cataloghezi ca fiind neprofesioniste pe toate. Eu am o recomandare pentru tine care, de-a lungul timpului, le-a oferit doar incredere clientilor, dar si servicii de top.
E-livrat sau firma de curierat ce te intampina cu profesionalism!
E-livrat este o firma de curierat putin mai noua pe piata de profil din Romania, deci si standardele ii sunt imbunatatite. Cu sediul in Bucuresti, E-livrat si-a concentrat activitatea pe 3 mari servicii: curier rapid AZI, curier rapid a doua zi, dar si curier national rapid AZI.
Atentie! Primele doua servicii sunt doar pentru publicul din Bucuresti si Ilfov. In cazul in care nu locuiesti acolo, al treilea serviciu iti este destinat.
De ce E-livrat este recomandarea mea pentru tine?
In primul rand, dupa cum am mentionat si anterior, standardele firmei sunt imbunatatite, pliate
intocmai pe ceea ce publicul isi doreste sa primeasca. In al doilea rand, vorbim de un colectiv de oameni tineri, dedicati in totalitate meseriei pe care o practica.
Vreau sa iti mai spun si ca cei de la E-livrat iti permit, atunci cand vine vorba de serviciul curier national AZI, sa livrezi colete de pana la 30 de kg. Atestarea livrarii iti va comunicata constant fie prin apel telefonic, prin e-mail sau dupa numarul de AWB pe care il poti verifica direct pe site-ul lor, e-livrat.ro.In cazul in care livrarea nu se poate realiza in aceeasi zi, cei de la E-livrat iti vor comunica totul. O astfel de situatie poate aparea atunci cand coletul a fost preluat de catre curier la o ora mai tarzie sau atunci cand conditiile meteo sunt nefavorabile, optezi pentru acest serviciu in perioadele aglomerate din an precum Craciun, Paste, Black Friday.
Bineinteles, inainte de a bate palma cu cei de la E-livrat vei fi informat cu privire la toti acesti factori, deci alegerea va fi in totalitate in mainile tale: accepti micile intarzieri sau astepti pana se mai relaxeaza lucrurile.
Pentru mai multe detalii ce privesc serviciile oferite de cei de la E-livrat acceseaza site-ul lor oficial – e-livrat.ro.

One thought on “Trebuie sa livrezi un colet in celalalt capat al tarii? Apeleaza cu incredere la E-livrat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link