Trei avantaje ale parierii live pe site-urile de pariuri

Spre deosebire de agentiile de pariuri sportive din oras, site-urile de pariuri ofera anumite beneficii suplimentare care te pot ajuta sa castigi mai multi bani, intr-o maniera mai simpla si mai rapida. Unul dintre acestea este posibilitatea de a paria live. Este sansa sa existe in Romania case de pariuri care iti permit sa pariezi live in oras, insa chiar daca exista aceasta posibilitate este mult mai simplu sa joci online.In randurile de mai jos vom vorbi despre trei avantaje majore ale pariatului live pe internet. Un prim avantaj ar fi acela ca poti paria oricand, de oriunde. Un al doilea avantaj ar fi acela ca poti miza pe cote mult mai mari ale unor rezultate in care tu crezi dar care la inceputul meciurilor nu sunt tentante. Nu in ultimul rand, un alt avantaj ar fi ca te poti retrage dintr-un pariu fara sa pierzi toti banii sau chiar sa castigi in ciuda faptului ca rezultatul de la finalul meciului nu este cel pe care ai mizat.

Pariaza live oricand de acasa ori de pe telefonul mobil

Sa presupunem ca un meci al carui final il poti anticipa se desfasoara in momentul in care ai o intalnire importanta sau pur si simplu ai uitat de el astfel incat nu mai poti ajunge in timp util la o casa de pariuri din apropiere. Ai totusi posibilitatea sa pariezi live de pe laptopul de acasa ori de pe telefonul mobil.
Pe internet poti paria live si poti obtine si alte beneficii de care nu beneficiezi in oras. Spre exemplu, poti sa vezi casa de pariuri online Netbet, unde poti obtine bonusuri care sa iti mareasca considerabil castigurile. Poti obtine si la Unibet bonusuri la fel de importante. Pariul live pe internet se plaseaza instant, la orice ora si din orice loc, daca ai o conexiune acceptabila. Nu trebuie sa stai la coada pentru a iti plati biletul si nu trebuie sa faci efortul de a iesi din casa.
Pariaza live pe cote mult mai mari


Indiferent ca alegi sa joci la Netbet, Unibet sau la alte case de pariuri, pentru care poti sa dai click aici pentru mai multe detalii, daca vrei sa pariezi live poti alege cote mult mai mari pe un rezultat care are o cota mica la inceputul meciului. Putem lua ca exemplu un meci de fotbal in care echipa gazda e cotata cu 1,15 la inceputul partidei. Cota este una descurajanta, dar daca echipa oaspete da gol si conduce in meci, cota echipei gazda creste cu fiecare minut care se scurge. Daca ai incredere, in ciuda acestui lucru, ca echipa gazda va fi cea care va invinge la final, atunci poti paria chiar si pe o cota de 1,80, in loc de cea de 1,15.
Daca luam ca exemplu tenisul, de multe ori e usor de anticipat la inceputul meciului ce jucator va castiga dar acesta va aveam mereu o cota mult prea mica. In cazul in care acesta va pierde primul set, poti paria pe el din setul al doilea pe o cota mult mai mare. Se intampla de multe ori ca favoritul sa piarda primul set din cauza neconcentrarii si sa se mobilizeze din al doilea set, fiindu-i de multe ori foarte simplu sa intoarca meciul.
Castiga chiar si atunci cand nu anticipezi corect rezultatul final
Da, e cat se poate de adevarat. Exista site-uri la care poti castiga si atunci cand nu anticipezi corect rezultatele. Spre exemplu, la Unibet pariurile pot fi castigate astfel si daca nu pariezi live. Trebuie doar sa stai pe site in timpul desfasurarii meciului pentru a te putea retrage din pariu. Nu doar Unibet iti ofera aceasta posibilitate.
Daca pariezi pe o echipa si aceasta conduce o buna perioada din meci, agentia iti ofera posibilitatea sa te retragi din pariu cu o suma mai mare decat miza plasata, dar mai mica decat castigul maxim potential. Daca te retragi la timp vei castiga mai multi bani decat cei pariati chiar daca echipa pe care ai pariat pierde. Din momentul retragerii nu mai conteaza ce se intampla meci.
Am vazut asadar ce avantaje poti avea daca joci live pe site-urile de pariuri. Poti castiga si atunci cand nu anticipezi corect rezultatele, poti juca pe cote mai mari si poti juca de absolut oriunde daca ai conexiune la internet. Din acest motiv ar trebui sa iti faci cat mai repede un cont la una dintre agentiile de pariuri online licentiate in Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.