Refresh loader

Tresa furnizeaza echipamente de protectie necesare la locul de munca

Tresa furnizeaza echipamente de protectie necesare la locul de munca

Aristotel spunea ca “este mult mai apreciat ceea ce se obtine prin mai multa munca”. Si pe buna dreptate – obisnuim sa depunem foarte mult efort pentru a obtine la anumite rezultate, dar si aprecierea si laudele superiorilor.
Munca este de fapt mijlocul prin care reusim sa obtinem anumite beneficii materiale si spirituale. Insa care este de fapt pretul pe care il platim? Investim timp si efort fizic si psihic.
Pentru a fi siguri ca suntem in siguranta in timp ce lucram, ideal ar fi sa fim echipati corespunzator. Pe piata din Romania si-au facut aparitia tot felul de echipamente de protectie ce pot fi folosite la locul de munca. Si chiar exista reglementari legale ce prevad purtarea acestora, in acest fel reducandu-se riscul unor accidentari serioase.
Accidentele la locul de munca pot fi din cele mai diverse, incepand de la unele minore precum zgarieturi, rani superficiale si pana la situatii tragice chiar, precum pierderea vietii. Din acest motiv, echipamentul de protectie este absolut necesar.

Tresa ne echipeaza corespunzator

Nu este suficient doar sa purtam un echipament de protectie. Important e ca acesta sa fie si de calitate pentru a ne oferi siguranta de care avem nevoie.
In acest sens, magazinul online Tresa pune la dispozitia clientilor sai solutii de echipare pentru sanatate si siguranta in campul muncii. Avand o experienta de 24 de ani in acest domeniu, Tresa ocupa un loc de frunte pe acesta nisa, oferind echipamente inalt calitative pentru protectia muncitorilor din diverse domenii de activitate.

Ce fel de produse regasim in cadrul magazinului?

Echipamentele pe care Tresa ni le pune la dispozitie sunt din cele mai diverse – imbracaminte, incaltaminte, manusi, casti de protectie, articole pentru protectia ochilor, protectie auditiva, respiratorie, articole reflectorizante, diverse echipamente pentru lucrul la inaltime, articole tehnice si de prim ajutor, produse pentru detectie si semnalizare, articole de unica folosinta, produse de curatenie si ingrijire, precum si scule si materiale.

Imbracaminte de protectie

Cei ce doresc sa achizitioneze imbracaminte de protectie Tresa trebuie sa stie ca in cadrul magazinului regasesc articole precum jachete, pantaloni si salopete, costume, combinezoane, veste, tricouri si bluze, camasi, halate, impermeabile, sorturi, articole pentru vizibilitate inalta (HI-VIS), fesuri, capisoane, sepci si diverse accesorii.
Calitatea acestora este garantata in primul rand prin faptul ca sunt produse de unele marci cunoscute pe aceasta nisa. Si aici vorbim de Cerva, DuPont, Fridrich & Fridrich, OS si lista poate continua in acest sens.
Ca si in cazul hainelor obisnuite, in cazul echipamentelor de protectie marterialul din care sunt acestea confectionate face diferenta.
Tresa ofera posibilitatea clientilor de a personaliza echipamentele de protectie cu sigla sau denumirea companiei din care acestia fac parte, in acest fel angajatii acesteia sa se poata diferentia.
Mai multe informatii despre produsele comercializate de Tresa cei interesati regasesc accesand site-ul oficial tresa.ro.

Tresa furnizeaza echipamente de protectie necesare la locul de munca

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link