Tu cum controlezi accesul in propria companie?

In zilele noastre, putine mai sunt firmele si institutiile care nu beneficiaza de un sistem de control al accesului corespunzator. Daca inainte se mai putea si fara acest tip de sisteme, odata cu evolutia tehnologiei au crescut si cerintele astfel ca, in prezent, este esential sa detii un aparat de control individual.

Turnichetii reprezinta cea mai buna metoda de control dupa parerea mea – chiar daca cei cu adevarat de calitate sunt si putin mai costisitori, consider ca sunt o investitie care chiar merita. De altfel, iti pot recomanda si un site de pe care poti achiziona turnicheti realizati dupa ultima tehnologie, si anume rfidshop.ro.
Pe aceasta pagina se gasesc mai multe modele de turnicheti, cu diverse caracteristici. In continuare o sa ti-i prezint pe cei care i-am gasit cei mai eficienti si interesanti.
Turnichetul Tripod rotativ – in vederea realizarii acestuia, poti opta pentru o varietate de optiuni de finisare si materiale precum vopseaua pulbere galvanizata, inox, otel. Acest model, disponibil pe site-ul mentionat, a fost proiectat special pentru a oferi controlul accesului pietonal din cadrul pasajelor ce necesita supraveghere. Acesta poate fi amplasat atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora.
Principala functie pe care ar trebui sa o indeplineasca un turnichet eficient este de a asista acele pasaje de acces din diverse locuri: statii de cale ferata (accesul la biletele pentru control si a traficului, puncte de control), aeroporturi (dirijarea pasagerilor, accesul persoanelor autorizate), sisteme de pontaj si prezenta in zonele in care se lucreaza (birouri, fabrici), cinematografe, cladiri de utilitate publica, taxe si vanzari de bilete, teatre, expozitii, spectacole, activitati sportive etc. .
Exista posibilitatea de a primi in pachetul cu turnicheti si un brat cazator menit sa elibereze in mod rapid calea de acces.
Indiferent daca sunt folosite in interiorul cladirii sau in exterior, in serie sau singure, aceste sisteme reprezinta metoda cea mai simpla si eficienta de a controla accesul. Cele de pe rfidshop.ro se diferentiaza prin faptul ca pot fi utilizati in diverse spatii.
In mod obisnuit, acestia includ o frana electrica care are rolul de a controla si a mentine bratele rotative inchise. Trecerea este permisa numai atunci cand doresti, cand detii accesul la un panou de comanda sau la un aparat cititor. Fara acestea, frana impiedica trecerea.
Pentru a trece de acest sistem, atunci cand frana este anulata, tot ce trebuie sa faca pietonii, pasagerii sau alti utilizatori este sa declanseze actionarea printr-o usoara apasare. Turnichetii pe care ii furnizeaza aceasta companie au trei brate. De obicei in cazul cailor de evacuare turnichetii au numai doua brate.
Aceste dispozitive pot fi atasate chiar la intrarea in curtea anumitor locatii sau in cladiri. Turnichetii sunt destinati functionarii permanente si sunt ideali in acele zone in care densitatea traficului este extrema. In cazul in care au loc caderi de tensiune, mecanismul de cadere a bratelor va impiedica trecerea persoanelor nedorite.
Daca vrei sa afli mai multe despre acesti turnicheti sau despre preturile care se pot achizitiona, poti accesa site-ul rfidshop.ro si vei gasi acolo tot ceea ce te intereseaza, alaturi de imagini reprezentative ale dispozitivelor pentru a te orienta mai eficient.
rift-turnicheti-05

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.