Tu de unde iti cumperi tabla perforata?

Tabla din inox perforata este perfecta pentru pentru foarte multe intrebuintari, fiind utilizata in general pentru balustrade, scari, platforme, fatade ale balcoanelor, afisaje si poate fi utilizata perfect ca si masca pentru a acoperi diverse suprafete care estetic nu arata bine.

Tabla inox perforata, poate fi una dintre cele mai bune solutii in materie de amenajari atat interioare cat si exterioare, indiferent unde este folosita. Este perfecta atat pentru locuinta personala, cat si pentru mall-uri, cladiri de birouri si asa mai departe.

La prima vedere pare o simpla foaie de metal cu gauri, care insa arata intr-un fel foarte interesanta si poate fi utilizata pentru foarte multe idei de decoratinui cu aer indistrial. In functie de preferinte, tabla perforata poate fi achizitionata cu tot felul de forme ale gaurilor.

Probabil cel mai concret exemplu dar si foarte simplu unde poate fi utilizata aceasta tabla perforata, este scara interioara dintr-o locuinta sau dintr-o cladire de birouri cat si o scara exterioara si asa mai departe.

In acest caz, tabla perforata din inox joaca atat rolul utilitatii cat si un rol decorativ, aducand un plus de stil prin design si culoare si pentru ca treaba sa fie treaba pana la capa, aceasta poate fi utlizata impreuna cu niste balustrade din otel, aluminiu sau inox. Pe langa un aspect extrem de placut pentru iubitorii design-ului indistrial, tabla perforata ofera si un plus de siguranta in cazul scarilor fiind utilizata atat pentru trepte cat si pentru pereti.

Ideile pentru utilizarea tablei perforate sunt extrem de multe si totul depinde de imaginatia fiecaruia.

Aceasta poate fi utilizata pentru diverse corpuri de mobilier, chiar si pentru un birou care este construit pe un cadru metalic, ceea ce ii va oferii un design mai putin obisnuit dar in acelasi timp foarte placut. De asemenea, tabla perforata se poate folosi chiar si in construirea unui corp de iluminat, rolul principal fiind tot ca elemente decorativ.

Daca sunteti in cautarea unor foi de tabla perforata de cea mai buna calitate, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Ci.ro, site prin care Mecha Tech isi comercializeaza produsele. Aici veti gasi o gama foarte variata atat in cazul tablei perforate, cat si multe alte piese si echipamente industriale, toate de cea mai buna calitate si la un pret foarte avantajos.

Tabla perforata poate fi atat din inox, cat si din aluminiu sau otel iar pe site-ul celor de la Ci.ro o puteti gasi de asemenea in diferite tipuri dupa cum urmeaza:

  • Tabla perforata cu gauri rotunde
  • Tabla perforata cu gauri patrate
  • Tabla perforata cu gauri alungite
  • Tabla perforata decorativa
  • Tabla perforata antiderapanda

Ca si specificatii generale, tabla perforata vine in difertie dimenisuni: 1000×2000 mm, 1250×2500 mm sau 1500×3000 mm, insa se poate face si pe comanda in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Avand in vedere materialele din care este realizata, tabla perforata este foarte usor de utilizata fiind extrem de solida astfel incat nu se va putea pune problema deteriorarii rapide in timp, fiind si foarte usor de montat fara a fi nevoie de cunostinte, ci doar de putina viziune si pricepere plus uneltele necesare.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.