Refresh loader

Un cadou special de la VforVintage

Un cadou special de la VforVintage

Anul acesta de Valentine’s Day vreau ii fac un cadou nemaipomenit iubitei mele, ceva mult mai special ca in toti anii anteriori. Dar eram foarte nedumerit si foarte nehotarat ce sa ii iau. Voiam sa fie ceva care sa o faca fericita, sa se bucure si sa se simta importanta.
Cadoul pentru iubirea mea era cel mai important lucru din aceasta perioada, nu ma gandeam la nimic altceva. Am tot cautat pe internet diverse cadouri, dar pe majoritate site-urile lucruri tipice, voiam ceva cu totul special, ceva ce nu mai primise pana acum. M-am uitat pe o multime de site-uri la o groaza de cadouri. Intr-un final am dat peste un site cu lucruri foarte interesante. Gasisem pentru iubita mea niste cercei discuri cu cristal Swarovski foarte interesanti. Asa ceva nu mai primise niciodata, era cadoul ideal pentru ea. Asta ar face-o foarte fericita. Am comandat cerceii de la vintage shop la un pret incredibil de avantajos. Dar acum, trebuia sa ascund cadoul de ea pana va veni acea zi speciala, trebuia sa fie totul secret si sa fie o surpriza minunata. Bine-nteles ca si ea a facut acelasi lucru ca mine, nu a spus nimic despre cadoul pe care mi l-a luat si tine totul ascuns.
Nu numai acei cercei i-am gasit pe acel magazin, mai erau o multime de lucruri frumoase, insa mie cerceii acestia mi s-au parut cei mai potriviti. Mai gasisem un inel Twisted, aveam de ales intre cercei si acel inel minunat, am stat ceva timp sa ma gandesc care dintre aceste doua lucruri voi il voi cumpara, dar pana la urma am ales inelul.
Mai este ceva timp pana vine ziua speciala, asa ca trebuie sa am rabdare sa ii fac cadoul, dar sunt foarte nerabdator sa o fac mandra si fericita.
Impreuna cu ea am decis sa ne petrecem ziua de Valentine’s Day doar noi doi, sa plecam intr-o minunata vacanta la munte, sa ne bucuram de prezenta persoanei iubire, sa fie o zi cu totul speciala, dar nu ii voi da cadoul chiar cand ne trezim, voi astepta pana vom ajunge la munte.
Pe viitor ii voi cumpara si acel inel superb pe care l-am vazut la vintage jewelry, mi-a placut foarte mult si trebuie neaparat sa o vad purtand si acel inel. Cu prima ocazie cand fac rost de bani nu fac nimic altceva cu ei decat sa ii mai fac un cadou superb iubitei mele.
triaalfa-vforvshop2-300x450
Cand va veni acea zi speciala si vom ajunge la munte, ne vom inchide telefoanele, sa nu fim stresati, sa fim doar noi si atat, fara telefon fara nimic, sa fie doar prezenta noastra si nimic altceva.
Chiar imi place sa imi fac iubita sa se simta speciala, sa se simta cum nu se simte niciuna. Si in anii anteriori de Valentine’s Day a fost minunat, dar anul acesta presimt ca va fi cu totul special, vom profita din plin de aceasta zi si ne vom simti foarte bine.
Nu uita sa intri si tu pe acest magazin si sa ii faci persoanei iubite un cadou special.
https://www.facebook.com/vforvintagefair

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link