Un impresar disponibil

Zilele trecute am descoperit un impresar model pe site-ul Contact-artist.ro. Nu pot uita experienta pozitiva pe care am avut-o cu impresar Delia, desi am format numarul de telefon cu strangere de inima.
Eram emotionat, cand i-am auzit vocea, fiindca mi-a raspuns in secunda urmatoare si s-a prezentat simplu si frumos:”Impresar Delia, la dispozitia dumneavoastra. Spuneti-mi, va rog, cu ce va pot fi de folos!”

I-am spus ca doresc sa o programez pe indragita solista sa cante la nunta fiicei mele fiindca este o fana infocata si contractul va face parte din darul de nunta si a cautat oferta ideala pentru mine. Nu s-a grabit sa imi comunice tariful, inainte de a-mi comunica detaliat calitatea premium a serviciilor oferite:

-Delia nu intarzie niciodata si nu se prezinta oricum pe scena, ci vine foarte bine pregatita.
Pentru asta m-a felicitate ca am sunat cu 3 luni inainte, fiindca nu exista un repertoriu de nunta care se repeta la toate evenimentele de acelasi fel, ci fiecare program este personalizat. Apoi mi-a explicat si de ce. Sa zicem ca la nunta fiicei mele vine un invitat, care a fost si la alta nunta la care a cantat Delia si nu ar da bine sa auda omul de doua ori aceleasi cantece in aceeasi ordine. Aceste amanunte m-au umplut de incantare.

-Costumele Deliei, infatisarea sa si capacitatea ei de a antrena nuntasii la dans vor garanta succesul evenimentului si laudele la adresa organizatorilor, mult timp dupa terminarea evenimentului. Stiam asta fiindca o urmarisem de cand fiica mea a inceput sa o iubeasca patimas.
-Delia isi ajusteaza programul dupa dorintele invitatilor fiindca interpreteaza la fel de bine si muzica usoara ca si cantece de petrecere sau de muzica populara, canta si in romaneste, dar canta si in engleza.

Mi-a facut placere sa aud asta fiindca tinerii sunt topiti dupa limba lui Shakeapeare si dupa slagarele internetionale, in timp ce invitatii de varsta a doua vor dori sa auda: “Ia-ti mireasa, ziua buna” si “De la primarie-n sus”.

-Pot sa solicit prezenta ei de la inceput pana la sfarsit sau cateva ore, in cazul in care mirii au adus pe altcineva si ei nu stiu de surpriza mea. Sunt si magicieni foarte buni si actori pe site. In utlimul timp, este la moda ca la nunti, numere reusite de magie, glume si bancuri bune sa faca parte din program.

Asa a decurs discutia mea cu acest impresar amabil, care a avut o oferta de pret mai mult decat tentanta pentru mine. Impresar Delia raspunde la telefon la orice ora din zi si din noapte, este amabil si rezolva problemele clientilor la superlativ. Datorita lui, la nunta fiicei mele Delia si Bendeac au sustinut un spectacol de zile mari, iar fiicei mele i-au dat lacrimile de bucurie, cand si-a vazut idolul cantand in cea mai importanta zi din viata ei.

Ea pastreaza si acum la loc de cinste pozele cu Delia si cu Bendeac, dar fara site-ul Contact-artist.ro toate acestea ar fi ramas la stadiul de dorinte.
Ai curaj, daca doreste ca Delia sa iti cante la aniversarea sau evenimentele celor dragi, fiindca impresarul este de nota 10!

Distribuie

One Reply to “Un impresar disponibil”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.