Refresh loader

Un minunat cadou pentru tine si pentru partener – bratarile de la Old Skipper

Un minunat cadou pentru tine si pentru partener – bratarile de la Old Skipper

Este destul de greu de gasit un stil comun potrivit atat pentru el, cat si pentru ea. Asta pentru a nu fi ceva prea feminin pentru barbati si nici prea masculin pentru femei. Insa bratarile de la Old Skipper par sa sfideze aceste limite. Sunt bratari handmade, unisex, absolut adorabile, interesante si de ce nu, o alta forma de eleganta.


Ca o demonstratie a faptului ca nu doar metalele pretioase sunt accesorii cu care sa te mandresti, bratarile din franghie nautica de la Old Skipper sunt moderne, emblematice pentru pasionatii de nou si inedit. Au spart tiparele sa spunem in ceea ce priveste principiul clasic despre bratari. Poate ca nici tu nu te-ai gandit ca din franghie nautica pot rezulta accesorii atat de atractive.


Matching style, o idee nemaipomenita pentru cupluri
Ideea de accesorii asortate a pornit de la grupul de prieteni care incercau sa faca o demonstratie a lantului de prietenie. A ajuns destul de rapid un concept adoptat si de cupluri. Asa cum impart si dragostea, viata, impart tot, cei doi se definesc printr-un stil comun al bratarilor pe care le poarta. Iar aici bratarile marca Old Skipper sunt perfecte. Iata si cateva sugestii:


Bratari rosii, clasica ideea a accesoriului impotriva deochiului
Este poate una din superstitii si traditii in randul multora de a purta un snur rosu la incheietura si acestuia sa i se atribuie rol protector de deochi. Chiar daca nu mai credem cu tarie in astfel de povesti, suntem atrasi de ideea bratarilor rosii. Iar la Old Skipper acestea nu lipsesc desigur.


Bratari din piele
Aici vorbim mai degraba de un stil mai sofisticat pentru ca bratari din piele poarta mai degraba cei care emana incredere de sine, cei care poarta tinute business, smart casual cel mai adesea. Sunt realizate din piele naturala, uneori in combinatie si cu franghie nautica, cu inchidere in brida, ancora sau janta auto.


Bratari albastre, pentru a fi in tendinte
Culoarea anului este albastrul clasic, asadar multi dintre cei care doresc sa se mentina mereu in trend prefera sa tina cont de astfel de detalii. Albastrul i se potriveste de minune atat ei, cat si lui. Pentru preferinta unui ton de albastru vibrant o recomandare este bratara Anson, din colectia Ocean Energy.
Descopera si seturi pentru el si ea de la Old Skipper, sugestii cu albastru pentru el si rosu pentru ea, seturi reduse la pret. Oricare ar fi preferatele, le poti comanda si primi in scurt timp.

One thought on “Un minunat cadou pentru tine si pentru partener – bratarile de la Old Skipper

  1. Chiar zilele trecute vorbeam cu sora mea despre bratarile de pe acest site. E tare greu sa alegi doar una, doua. Noi le-am vrea pe toate. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link