Un moment de fericire

Suna alarma de la telefon… trezeste-te, imi spun eu. Eu de obicei sunt mai matinal, dar azi a-si fi vrut sa mai lenevesc un pic in pat. Incerc sa fiu calm, ma dau jos din pat si fuga in bucatarie sa pun cafetiera pe foc. In timp ce beau o cafea buna, aprind calculatorul sa intru un pic pe internet sa mai vad ce se intampla. Si uite asa cum ma gandeam, mi-am adus aminte ca trebuie sa ma duc la medicul de familie sa iau reteta mamei ca e un pic cam racita( omul care raceste iarna, e un om fericit, nu?)
Odata ajuns la doctor,asteptand sa imi vina randul, timpul incepe sa curga cu repeziciune pentru ca oamenii incep sa devina curiosi si in acelasi timp receptivi la tot ce este de spus. Acolo am ascultat cateva istorii personale ale oamenilor care vor sa isi imbunatateasca viata. Unii au nevoie sa isi rezolve o situatie complicata, altii sunt nerabdatori sa isi implineasca un vis. Aceste persoane varstnice, desi si-au trait viata si sunt plini de experienta si intelepciune, uneori sunt pierduti printre procesele mai complicate si necunoscute ale vietii moderne.

Acolo era o doamna care isi dorea sa ii cumpere nepotului la aniversarea de 16 anisori, un calculator mai performant, sa ii poata face cadoul mult dorit de acesta. Stand de vorba cu dansa am sfatuit-o sa mearga la un magazin specializat in calculatoare. Vrand sa o ajut cu ce pot, am mers amandoi la acel magazin si i-a gasit nepotului un calculator de ultima generatie, iar asta a fost suficient pentru a-i indeplni dorinta,si asa am reusit sa vad in ochii ei lacrimi de bucurie.
Acela a fost momentul in care m-am bucurat mai mult ca de obicei ca m-am trezit dimineata, si acest lucru a fost suficient pentru ca zambetul sa existe tot restul zilei pe chipul meu.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.