Refresh loader

Un weekend la munte si boxa wireless

Un weekend la munte si boxa wireless

Intr-un weekend, am primit o invitatie de la prietenii mei sa plec la munte. Dar, eu nu am putut pleca fara tableta mea, si mai ales daca nu am boxa wireless. Imi place foarte mult cand plec la munte sa ascult o muzica de calitate, sa fie o ambianta placuta, de aceea, atunci am ales sa imi cumpar boxe fara fir repede. Gasisem o oferta interesanta la o boxa portabila, asa ca nu am mai stat pe ganduri si imediat am luat-o.

Imi convenea aceasta boxa wireless pentru ca bateria se incarca repede si ma ajuta foarte mult sa ma distrez cu prietenii mei ascultand o muzica buna. Cand ai boxe wireless sti sigur ca nu iti trebuie cabluri, iti poti pune muzica in camera ta si sa se auda in boxa din curtea ta, de aceea, cand am terminat cu distractia la munte, stiam sigur ca imi voi cumpara inca o boxa. Asa puteam pleca oriunde cu tableta si voi putea asculta, eu si prietenii mei muzica favorita oriunde si oricand vrem.

Ce poate fi mai placut si distractiv atunci cand pleci la munte, sau chiar undeva mai retras, decat sa iti iei tableta, pentru ca sigur stie oricine cum este sa nu ai nici un sunet, asa ca boxele la ea sunt cele mai practice si mai dorite de toata lumea, dar in special de cei tineri, care asculta muzica si la tableta si la telefon.

Deja le spusesem prietenilor mei cum va fi in acel weekend, ca vom avea mancare buna, dar in special muzica foarte buna, sa ne distram la maxim cu totii. Stiam sigur ca vor fi foarte incantati ca am cumparat boxe, chiar daca in vreo zi vom sta in camera si nu vom pleca nicaieri, o sa avem de unde asculta muzica favorita.

Nu uita sa te abonezi pentru a primi cele mai noi postari direct pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link