Refresh loader

Unde esti vointa

Unde esti vointa

Încerc să mă las de fumat, dar întâi m-am gândit: Oare voi reuși? Ehe,și de aici a început greul, chiar din prima zi, dis de dimineață. Mai întâi am servit micul dejun și după aceea am făcut o cafea, uitând de faptul că o cafea nu merge fără țigară. Deja mă gândeam… cum aș putea să îmi beau cafeaua fără să fumez? Pentru un fumător chestia asta este foarte grea, așa că am abandonat și cafeaua. Ceea ce însemna că o sa fiu nervos și somnoros întreaga zi.

Mereu îmi zic… Ferice de cei care au voință și se pot lăsa de fumat. De aceea într-o zi m-am hotărât să termin odată cu țigările astea păcătoase. Speram să am o voință de fier ca alții care au reușit, dar…

Eu cam în fiecare an de revelion mereu ziceam că nu mai fumez, dar la doisprezece noaptea mereu mă prindea cu țigarea în mână(superstiții, aș putea spune). Dar încă nu a venit revelionul, așa că m-am hotărât să mă las de ele mai devreme, de fumat și chiar de cumpărat , dar mă gândesc… unde ești voință?
Aproape toți prietenii mei fumează, vă da-ți seama(cei care fumați), ca și fumător leșini când îi vezi pe alții fumând, ai vrea și tu, dar ai promis că nu mai fumezi.
De renunțat la prieteni nu pot, așa că încerc mai bine să mă las de fumat.

Prima zi a fost teroare, uite cum trece și a doua zi, deja la a treia nu m-am putut abține și i-am cerut  prietenului meu o țigară(doar v-am zis că mă las și de cumpărat, ha ha).
Și uite cum azi o țigară, mâine una, și după aia du-te la magazin și cumpără un pachet.
Și iar zic: unde ești voință?
Așa că dragilor, sper să găsesc la voi o idee cum să mă las de fumat.

One thought on “Unde esti vointa

  1. Eu nici macar nu mai incerc sa ma las de fumat. E doar un consum inutil de energie. Pierdeam prea mult timp gandindu-ma doar la tigari. Acum tocmai am aprins una fara sa ma gandesc la ce fac. :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link