Usi de interior noi

Camera mea este foarte mica, dar nici nu imi doresc o camera mai mare, poate doar cu putin. Dar pentru asta nu trebuie sa depun foarte mult efort si nu trebuie sa imi schimb camera. Usa mea ocupa foarte mult spatiu atunci cand o deschid. De aceea m-am hotarat sa imi schimb usa actuala cu o usa culisanta, chiar ai mai mult spatiu cand ai usi culisante. Camera ta devine dintr-o data mai spatioasa decat era inainte. Chiar daca ma multumeam foarte mult cu camera mea si nu doream una mare in care este mai greu sa faci curat, pe care este mai greu sa o intreti si sa ai grija de ea, sa mai fac putin spatiu in ea ar fi fost foarte bine. Asa ca m-am pus pe cautat pe internet usi de interior noi.
De aceea m-am hotarat sa imi iau usa culisanta pentru camera mea. Prima data m-am gandit sa imi iau o usa culisanta doar pentru camera mea, dar am stat putin si m-am gandit, si mi-am pus intrebarea “ce ar fi daca mi-as cumpara usi culisante pentru toata casa? Parca ar arata toata casa mult mai frumoasa, ar arata mai elegant si nu ar mai ocupa usile spatiu cand le deschid, sau le deschide altcineva.
As evita riscul de a lovi pe cineva daca este pe partea cealalta cand deschid usa, sau as evita riscul sa fiu chiar eu lovit cand deschide cineva usa, ca de exemplu mama. Nu esti intotdeauna atent sa vezi daca este cineva pe partea cealalta a usii si de multe ori lovesti pe cineva neintentionat.
Dar nu numai astea sunt avantajele pe care le ofera usile culisante, pe langa faptul ca iti ofera mai mult spatiu si eviti anumite accidente, au un aspect mult mai frumos si mai placut, ofera o imagine de vis casei tale. Ofera un design foarte frumos si iti poti surprinde musafirii intr-un mod foarte placut, poate eventual sa ii lasi cu gura cascata, dorindu-si si ei sa isi schimbe usile actuale cu niste usi de interior noi, niste usi culisante foarte placute. Desigur ca nu ai sa eviti intrebarile pe care ti le pun musafirii, ca de exemplu “de unde ai luat aceste usi extraordinare?”, “cat ai dat pe ele?” si asa mai departe.

pachet-complet-usa-jota-frasin-alb-800x2100mm-sistem-glisare-unico-accesorii_8958

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.