Ventilator axial de perete

Tin minte ca asta vara, cand m-am dus la varul meu la brutarie, era o caldura insuportabila. Patronul lui, primind observatii, s-a hotarat sa isi monteze un ventilator axial de perete. In aceasta brutarie chiar era necesar sa aiba un asa ventilator, sa isi faca simtita prezenta pentru acei muncitori. Deja erau foarte multumiti dupa ce montasera acest ventilator, parca iti venea sa mai traiesti dupa ce caldura indurasera pana atunci. Atat de curios am fost sa stiu totul despre aceste ventilatoare ca nu m-am putut abtine sa nu il intreb pe patronul varului meu, cum sunt folosite si tot ce mai era de stiut. Acest patron imediat s-a gandit cum sa aleaga un ventilator, care sunt criteriile dupa care se face selectia unei solutii pentru ventilatie? Solutiile exista, indiferent de specificatii.  Producatori cu renume precum Pro-Vent, ofera o gama larga de tipuri de ventilatoare, potrivite pentru situatii din cele mai diverse si care pot sa satisfaca orice exigente, chiar adaptate si realizate in sistem personalizat. In acest fel misiunea ventilatiei corespunzatoare este indeplinita de fiecare data cu succes.  Materialele utilizate si componentele standardizate ale ventilatoarelor comercializate sunt acoperite de aceleasi standarde si protectii, daca este necesar, de certificatele de calitate relevante.  Toate ventilatoarele si accesoriile comercializate sunt facute in conformitate cu cele mai stricte standarde in ceea ce priveste productia, controlul calitatii si calitatea garantiei sistemelor.

Acest sistem de ventilatie complex asigura un flux si debit de aer conform cu necesarul. Cand sistemul de ventilatie include tubulatura specifica pentru aspirarea si evacuarea aerului viciat si reimprospatarea cu aer curat. Prin designul lor, ventilatoarele axiale de perete nu se potrivesc cu toate seriile de spatii extinse, deoarece le lipseste presiunea necesara pentru a impinge aerul pe distante lungi.

Ventilatoarele  sunt proiectate sa vehiculeze aer curat sau cu putin praf. Se utilizeaza in ventilatia cladirilor si halelor civile si industriale. In general, se folosesc in aplicatiile unde este este necesara vehicularea de volume mari de aer la presiuni mici. Ventilatorul axial de perete este intrebuint astfel pentru a asigura rezultate excelente cu un minim de zgomot, adecvat pentru utilizarea in aplicatiile de introducere sau evacuare a aerului in instalatiile de ventilatie si climatizare.

Ventilatia corespunzatoare a oricarei incinte este o necesitate absoluta, in special in conditiile in care temperaturile – ne referim in special la sezonul estival – depasesc pragurile limita admise.  Foarte importanta este de asemenea existenta unui sistem de tubulatura pentru ventilatie. Acesta este unul din factorii ce va duce si la alegerea tipului de ventilator potrivit – ventilator axial de tubulatura, ventilator axial de perete.

”Echipele noastre locale si strategia noastra multi-brand, cat si valorile practicate ca flexibilitate si responsabilitate ne permit o reactie rapida la schimbarea cerintelor partenerilor nostri locali. Astfel, venim in intampinarea mediului de afaceri romanesc cu solutii fiabile, cu un raport pret/calitate competitiv si cu o baza de furnizori consacrati pe piata mondiala a sistemelor de ventilatie. Firma noastra va pune la dispozitie, printre altele:

 • Ventilatoare axiale;
 • Ventilatoare de perete;
 • Ventilatoare de tubulatura
 • Ventilatoare in linie
 • Ventilatoare de acoperis
 • Ventilatie antiex
 • Echipamente ventilatie mediu coroziv
 • Ventilatie portabile
 • Perdele de aer
 • Recuperatoare de caldura
 • Unitati Climatizare

AXIAN

 

Distribuie

Leave a Reply