Videochat

Am un prietena de foarte multi ani, as putea spune ca imi este ca o sora. Si-a gasit un job bun, acela ca model videochat, unde studentele castiga foarte bine, si vor sa mai castige un ban in plus pentru a avea bani sa isi plateasca taxele la facultate, si se angajeaza in industria videochat. Rolul prietenei mele era sa  invete cum sa foloseasca un calculator,cum sa se poarte cu clientii, cum sa sustina in bune conditii o conversatie.

Si cum va povesteam, acesta prietena buna a venit intr-o zi in casa mea calduroasa, unde intotdeauna miroase a coji de portocala si a prajitura abia scoasa din cuptor, sa mai stam la o cafea de vorba( sunt renumit printre prietenii mei ca fac cafeaua cea mai buna).

Imi povestea  ca este foarte multumita  de acest job pe care il gasise. Era o studenta frumoasa cu ochii albastrii si cu un par blond carlionat, care era un pic rasfatata si foarte timida la inceput, dar dupa aceea cand a vazut ce are de facut, si-a spus ca nu are de ce sa fie timida si s-a acomodat foarte repede.Putea din banii castigati la videochat  sa isi satisfaca orice pofta si nu mai trebuia sa depinda de parintii ei pentru orice moft.

Ea era o adevarata profesionista, avea foarte mare rabdare cu clientii, le explica foarte bine ce au de facut acolo, si se asigura ca au inteles.

De aceea o placeau si o respectau, era o fata foarte placuta la vorba, asa am inteles eu ce insemna videochat, dar nu puteam sa ii spun chiar toata parerea mea despre acest lucru pentru ca nu vroiam sa o supar, tineam prea mult la ea ca sa o fac sa se simta aiurea.

Pe timpul comunismului nu vedeai asa ceva, si chiar daca ar fi existat pe atunci videochat, nu mi-ar fi trecut prin cap sa o invat sa faca asa ceva, am fost educat sa am teama si rusine, si adevarul ca nu mi-ar fi placut sa imi supar parintii, ei aveau niste principii foarte stricte.

Dar totusi imi plac fete din ziua de azi, sunt mai dezinvolte si mai dezinhibate, care nu le pasa de ceea ce fac, si pot spune ca sunt chiar multumite, si pe deasupra au banii lor si nu mai trebuie sa apeleze la parintii lor pentru orice.

In secolul 21 este mult mai permisiv in privinta moravurilor si oamenii nu mai sunt asa socati afland ca exista fete care ofera companie domnilor care au nevoie sa converseze cu cineva cand se simt singuri.

Acesti domni nu gasesc acasa ce au nevoie, avand parte poate de o partenera foarte stricta, si nu le ofera absolut nimic din ceea ce si-ar dori ei. De aceea ei cauta in alta parte fete

care sa ii incante peste masura. Studentele acestea puteau sa le ofere acestor domni tot ce isi doreau fara sa aiba vreun regret, doar multa placere.

Eram foarte mandru de prietena mea mai ales cand o vedeam foarte incantata ca isi gasise un job bun, acela de model videochat.

Asa am aflat si eu cum revolutioneaza Studioul Manequeen din Bucuresti lumea videochatului.

Distribuie

Leave a Reply