Vitamine si minerale pentru culturisti

Este de stiut faptul ca orice culturist ia anumite suplimente pentru a se putea forma asa cum isi doreste.

Am un prieten care s-a apucat recent de sala, este normal ca la inceput sa nu ai performanta, sa nu sti ce exercitii sa lucrezi, nu sti daca sa iei suplimente sau nu. De aceea prietenul meu si-a facut cativa prieteni prin acea sala, oameni care stiau deja cu ce se mananca antrenamentele, cum se fac, ce sa iei si ce nu. O luna a incercat sa lucreze singur, fara ajutor din partea lor si fara suplimente.

Ei bine,va imaginati ca din moment ce nu stie cum se fac antrenamentele corect si fara suplimente nu o sa aiba rezultate prea curand. Dupa prima luna a inceput sa lucreze impreuna cu un baiat din sala care era de mai mult timp acolo. Bine inteles ca abia facea fata la exercitiile lui, dar nu se lasa batut, chiar voia sa performeze. Asa ca l-a ascultat in mod continuu pe noul lui prieten pentru antrenamente. Acel baiat cu care lucra i-a recomandat sa ia vitamine si minerale pentru inceput. S-au vazut si in afara salii si i-a explicat cum sta treaba cu suplimentele si de ce sunt bune. Ei bine, a intrat si el pe internet sa vada cum sta treaba si i s-a parut chiar o idee buna. Prietenul lui, i-a recomandat magazin-ul de unde isi cumpara el suplimentele mereu, i-a spus ca www.culturism.net au produse de calitate si la un pret foarte convenabil.
Cum el nu stia ce suplimente sa ia si cum sa le ia, l-a intrebat ce suplimente sa isi cumpere la inceput, i-a fost recomandat acest produs https://www.culturism.net/animal-pak.
Dupa ce timp de munca si efort depus chiar s-au vazut rezultate destul de mari, era si normal din moment ce isi dadea toata silinta si a luat suplimente. A fost foarte multumit de acest produs si de exercitiile recomandate de prietenul lui.

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.