Refresh loader

Volkswagen Touareg, SUV-ul perfect pentru calatorii in afara orasului

Volkswagen Touareg, SUV-ul perfect pentru calatorii in afara orasului

Pasionatii de calatorii si plimbari in natura gasesc in modelul 4×4 Volkswagen Touareg un aliat de nadejde, intrucat aceasta masina ofera toate ingredientele unei plimbari agreabile: fiabilitate, confort, dotari moderne…
Ca tip de motorizare, noul Volkswagen Touareg de inchiriat ieftin in Bucuresti beneficiaza de motorizare Diesel, asadar veti dispune de un consum mai redus. De asemenea, este vehiculul ideal pentru soferii obisnuiti cu cutia de viteze automata. Dumneavoastra si alti patru pasageri veti calatori in conditii de deplina siguranta si confort, oferind sistem de navigatie si clima, precum si alte echipamente moderne. In plus, veti avea loc suficient pentru a depozita bagaje voluminoase.

Cu un interior curat si in stare optima de functionare, noul 4×4 Volkswagen Touareg poate fi rezervat atat online, cat si telefonic, iar cheile masinii pot fi predate la locatia dorita de client! Este un mare avantaj, intrucat nu veti fi nevoiti sa mergeti pana la sediul parcului nostru auto de inchirieri masini. Totodata, exista si posibilitatea preluarii vehiculului direct de la aeroport, in cazul in care solicitati acest lucru. Echipat cu anvelope corespunzatoare sezonului, Volkswagen Touareg este o masina de inchiriat cu personalitate pe carosabil, care poate face fata cu brio provocarilor unui drum lung, pe autostrada sau pe sosea. Colaborand cu firma noastra rent-a-car, va puteti bucura de reduceri la Inchirieri auto, precum si de cele mai bune oferte la o gama diversificata de masini!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link