Web hosting de la Gazduire.ro

Acum cativa ani aveam aveam de gand sa imi fac un website. Ma atragea foarte mult acest lucru. Cu ani in urma, incepusem cu niste wap site-uri, stateam o foarte mare din zi lucrand la ele.
Pe parcurs, pasiunea mea a inceput sa prinda noi idei. Asa ca mi-am dorit sa ma implic mult mai mult. Acele wap site-uri pe care ma tot “jucam” erau gratuite, nu voiam sa investesc la vremea aceea, pentru ca nu dispuneam de banii necesari pentru un domeniu si o gazduire.
Desii nu dispuneam de banii necesari, mi-am facut un site pe un host gratuit care oferea si subdomeniu. Era de ajuns pentru mine atunci, abia ce invatam din ce in ce mai multe chestii. Stiam ca un domeniu si o gazduire ajuta foarte mult traficului si a vitezei cu care se misca site-ul meu. Dar aveam de gand ca pe viitor sa imi cumpar toate cele necesare. Dupa ceva timp ma cam plictisisem de acel site pe care nu intra nimeni, asa ca, m-am gandit sa incerc sa imi fac un blog, desigur tot gratuit. Pe parcurs, am vazut ca, chiar merge treaba, incepuse lumea sa intre pe blog-ul meu, eram foarte entuziasmat si fericit, parca la fiecare vizitator nou pe blog-ul meu eram si mai fericit.
Dupa ceva timp de blogging m-am decis sa imi cumpar un domeniu si o gazduire buna. Stiam ca aceste lucruri vor ajuta foarte mult la evolutia blog-ului meu. Dupa ce mi-am cumparat domeniul si gazduirea, parca toate lucrurile evoluau mai rapid. Intra din ce in ce mai multa lume pe blog-ul meu, viteza de incarcare a site-ului era mult mai rapida. Si parca toata lumea se uita cu alti ochi pe blog-ul meu.
M-am interesat putin inainte de a imi cumpara aceste lucruri, am cerut sfaturi si sugestii. Multa lume mi-a recomandat web hosting de la Gazduire.ro. Am stat putin, am analizat site-ul si parea foarte serios si de calitate. Asa ca m-am hotarat sa imi cumpar cele necesare de la ei, si pot sa spun ca am fost foarte multumit si incantat de serviciile pe care le ofera, pe langa calitatea si seriozitatea pe care o au, pun la bataie si niste preturi foarte bune si avantajoase.
Acest site ofera “SUPORT TEHNIC 24/7 si au o experienta indelungata de peste 11 ani.
Diferenta dintre un web hosting normal si unul excelent este ca problemele de gazduire apar mult mai rar, datorita tehnologiei superioare – si cand apar, gasesti mereu pe cineva capabil sa le rezolve rapid, la doar un telefon distanta.

Oferta de la Gazduire.ro: “Comanda acum orice pachet de hosting si primesti GRATIS de 10 ori mai mult SPATIU de stocare!”

“Pachetele de web hosting se activeaza automat, in cateva momente de la finalizarea comenzii. Comanda acum pachetul de hosting web potrivit pentru site-ul tau si beneficiezi GRATUIT de primele 15 ZILE de hosting.”

La orice pachet de gazduire beneficiezi de spatiu nelimitat pentru trafic si un numar nelimitat de subdomenii, mai mult decat atat, primesti certificat ssl gratuit.

Facebook Gazduire.Ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.