Web hosting Gazduire.ro

Sa vorbim putin despre un lucru pentru o mica afacere online, o companie, un blog sau orice altceva pentru care ar merita sa iti petreci timpul, banii si sa depui efort. Bine-nteles pentru oricare dintre activitatile de mai sus, cea mai buna solutie este sa apelam la o firma care oferta servicii de web hosting serioase.
Am vazut destule site-uri care intra in probleme serioase din cauza problemelor de server, dar exista si firme de web hosting care ofera suport maxim, seriozitate, securitate etc.
Beneficiile tehnice ale web hosting-ului:
Monitorizarea serverului: Monitorizarea server-ului este pur si simplu critic pentru organizatia dumneavoastra. Este un proces de scanare in mod constant care cauta nereguli sau potentiale erori ale server-ului.
Securitatea: Securitatea server-ului este o prioritate foarte mare pentru orice afacere.
– filtrarea mesajelor spam
– scanarea de virusi
– configurarea firewall software
– actualizarile sistemului de operare
Furnizorii de hosting sunt bine echipati cu diferite instrumente si au tone de experienta care se ocupa cu probleme legate de securitate server. Ele scaneaza in mod constant sistemul de operare si aplicarea de baza pentru a gasi vulnerabilitati de securitate, pe care le pot repara, in scopul de a preveni serverul de a fi atacat.
Bine-nteles ca sunt mult mai multe beneficii pe care le voi enumera in articolul urmator.
Cand beneficiezi de un web hosting si de un domeniu afacerea ta va merge mult mai bine, vei avea mai multi potentiali clienti si vizitatori.
Daca doriti hosting pentru site, afacere online, blog cel mai bine este sa cautati o firma de gazduire serioasa, care sa va ajute si sa va indrume sa luati cel mai bun si benefic pachet de gazduire, care bine-nteles sa avantajeze la pret si continut. Nu este recomandat sa luati doar o gazduire web ieftina, ci cautati o firma de gazduire buna, care sa ofere toate serviciile necesare, sa ofere asistenta oricand si sa va rezolve eventualele probleme cu site-ul foarte repede, bine-nteles un raport pret-calitate cat mai bun pentru tine.
Eu la inceput cand mi-am facut primul site nu m-am aruncat sa imi cumpar gazduire si domeniu, pentru ca nu stiam cum va evolua site-ul, nu stiam ce voi vrea sa fac cu el pe viitor. Eram pasionat, dar in acelasi timp ma si enervau probleme acelei gazduiri gratuite. Am stat pe gazduire free cam un an, un an plin de nervi, fara aproape nici o evolutie a site-ului.
Intr-un final am decis sa imi cumpar un host si un domeniu, voiam sa fac un site serios, de care sa ma ocup cat mai mult posibil, voiam ca site-ul sa aiba o viteza de incarcare cat mai buna, nu o viteza naspa, care sa imi faca vizitatori sa se plictiseasca pana se incarca site-ul si sa plece. Eu am ales sa imi achizitionez asta de la http://gazduire.ro , am considerat ca este cea mai buna de web hosting pentru bine, si chiar nu m-am inselat in legatura cu asta, am fost si inca sunt multumit de serviciile oferte de acestia.
Pentru oferte personalizate:
Telefon: 0374.18.78.99
(intre orele 09.00 si 18.00)
Fax: 021.209.53.25
Email: oferte@gazduire.ro

Distribuie

Leave a Reply