Refresh loader

World Ventures

World Ventures

Dl. Lowe a pus accent pe importanta si calitatea relatiilor legate cu colegii din Romania, tu scrii ca Vice-Presedintele Senior de Vanzari Globale si Expansiune Internationala, DL. Kyle Lowe acorda o foarte mare importanta relatiilor cu colegii si isi doreste ca acestea sa fie de o buna calitate.
Compania WorldVentures intra pe piata din Romania, aceasta este o companie internationala de calatorii cu structura de actionarat, ce isi are sediul central in Texas, SUA, patrunde acum si pe piata din Romania, ajungand la un numar total de 30 de tari in care activeaza.
Ei au urcat in clasamentul Inc. 5000 al companiilor cu capital privat de pe pozitia 915 pe pozitia 677, inregistrand o crestere de capital de peste 581% in ultimii trei ani. Serviciile oferite constau in punerea la dispozitie a unor produse si experiente de stil de viata prin vanzarea de abonamente, servicii care vor putea fi accesate si in Romania.
Presedintele Jon McKillip, al acestei companii, motiveaza decizia de a introduce tara noastra in portofoliul de clienti al companiei: “Crestem ca una dintre cele mai mari companii de vacante si calatorii din lume, asa ca a fost o alegere fireasca sa includem Romania in planul nostru de expansiune globala. De ce? Pentru ca romanii au dreptul la calitate superioara la fel cum au americanii, englezii sau germanii si pentru ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume, iar frumusetile ei si ospitalitatea oamenilor merita un efort mai mare pentru a o promova si a atrage turisti straini care sa experimenteze aceste lucruri. Noi suntem aici ca sa dovedim nu doar ca este posibil, ci realizabil”.
Concret, in ceea ce priveste strategiile de obtinere a obiectivelor propuse pentru Romania, aceastea vizeaza:
Atragerea de vizitatori straini, pentru a revitaliza potentialul turistic al tarii.
Dezvoltarea, la nivel local si national, a unor programe culturale si antreprenoriale.
Concomitent cu lansarea oficiala a operatiunilor sale in WorldVentures Romania mai prezinta o premiera: lansarea celui mai avansat program de loializare prin intermediul aplicatiei sale mobile DreamTrips: este vorba despre DreamTrips Local.
Dupa parerea mea, aceasta companie ofera experiente minunate si garantii de pret care se respecta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link