Yesstudiou

Majoritatea stiu ca fetele care sunt frumoase si vesele au sanse mai mari sa isi gaseasca un job bine platit.  Pentru ca o fata desteapta sa gaseasca un asemenea job, ar trebuie sa se angajeze intr-un studiou videochat, cum ar fi la www.yesstudiou. ro.
La acest studiou ar avea toate sansele sa promoveze bine, sa faca bani multi, sa aibe poze de studio, sa faca video-teasere. In acest domeniu este necesar sa se faca placuta pentru clientii,  sa stie sa comunice cu ei,  mai ales sa poata sa intretina o conversatie in limba engleza.

Ar trebui sa stie sa foloseasca un calculator  si sa foloseasca programe tip messenger, mai ales daca fata respectiva a mai deschis un calculator. Trebuie neaparat sa fie spontana, sa faca fata oricarei situatii,  sa nu fie morocanoasa cu clientii, important este sa se faca placuta, si stie cum sa obtina ce vrea  fara sa faca prea multe eforturi.

Chiar daca la inceput pentru unele fete poate fi mai greu in aceasta industrie, nu ar trebui sa se descurajeze, cu timpul se poate invata, mai ales daca sunt foarte  ambitioase  si stiu ce isi doresc de la viata.

Un studiou videochat te poate invata sa iti atingi obiectivele, sa faci bani mai multi, sa fii propriul tau sef,  si nu in ultimul rand sa ai  bucuria de a lucra intr-o echipa, de a participa la diverse evenimente sau de a socializa. E mai mult decat ti-ai putea dori de la viata, mai ales ca  te poti dezvolta mai rapid si sigur vei avea un succes  garantat.

In primul rand trebuie sa fii tu insusi,  sa nu ai multe emotii, sa lasi inhibitiile la o parte si sa zambesti. Asa o sa ai parte de tot ce e mai bun la acest studiou videochat, mai ales ca aceasta echipa iti pot da sfaturiile necesare la inceputul acestui drum in aceasta industrie.

Sa stie sa atragi atentia unui barbat, nu neaparat prin aspect ci prin idei, prin felul in care alege sa comunice. O femeie desteapta stie sa se faca placuta si stie cum sa obtina ce vrea, fara sa faca prea multe eforturi.

Noi cei de la Y.E.S credem cu desavarsire in valorile noastre si in modul nostru atat de lucru cat si de management al studioului. Nu ne complacem niciodata, cautam tot timpul sa ne autodepasim, credem cu tarie in munca de echipa si mai ales in a investi in noi inseamna automat si a investi in SUCCES .
De aceea cand spunem NOI, automat ma refer si la tine. Tu ca model, parte integranta din familia noastra, in care dorim sa investim si sa punem cel putin la fel de mult suflet cum o facem si in noi insine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.