Ziua verisoarei mele

Urma sa vina ziua verisoarei mele. Trebuia sa ii fac un cadou special, un cadou pe care si-l dorea foarte mult, rochie elsa frozen . Cred ca daca m-ar fi omorat daca m-as fi dus cu altceva la ea. Eu si cu familia am planuit sa ii facem o petrecere frumoasa. O petrecere pe care sa nu o uite niciodata, sa isi aduca mereu aminte de ea.

rubie-s-costum-de-carnaval-elsa-din-frozen-regatul-de-gheata-10286

Mi-a venit ideea sa nu ma duc prin toate magazinele pana voi gasi rochia pe care ea si-o dorise din tot sufletul. Era mult mai simplu sa caut pe internet, pe magazine online. Nu mi-a luat mult sa gasesc un site serios cu produse de calitate. Bine-nteles ca pe langa acea rochie i-am luat si o multime de jucarii frumoase de care sa se bucure si de care sa nu se mai dezlipeasca.

Cand a vazut ce cadouri frumoase a primit a fost foarte incantata si bucuroasa. A spus ca este cel mai frumos cadou din lume si ca este extrem de fericita. Pot sa spun ca aproape nu mai dadea rochia jos de pe ea, ar fi dormit cu ea, ar fi stat imbracata cu ea mereu. De jucarii nici nu mai spun, a stat lipita de jucariile pe care i le-am cumparat toata ziua.

Dar nu numai ea era fericita, pe langa ea mai eram si noi extrem de fericiti, ne bucuram foarte mult ca i-am indeplinit dorinta si ca am facut-o cea mai fericita fetita de pe pamant.

rubie-s-costum-de-carnaval-sirena-roz-7292

Pretul acestei rochie a fost destul de ok, am nimerit foarte bine la acel magazin online, pret bun, calitate buna, livrare rapida. Am recomandat acest site si prietenilor mei, sa le faca si ei o surpriza placuta copiilor.

A fost cea mai frumoasa zi, o zi mai superba ca aceea nu se putea. Cu totii ne-am simtit foarte bine si am fost foarte fericiti.

Acest site dispune de foarte mult chestii. Am mai gasit ceva interesant pe el, costume de Halloween pentru copii . Am fost foarte multumit de ceea ce ofera acest site, de seriozitatea si calitatea pe care o ofera.

FROZEN – Let It Go Sing-along | Official Disney HD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.