Barbatul Capricorn

Te atrage aerul serios si alura impozanta a Capricornului. In mod normal, diferentele dintre voi nu ar prognoza o relatie prea fericita, insa talentul tau a vedea partea buna a lucrurilor te ajuta si de aceasta data.
Vei constata despre Capricorn ca stie ce vrea, lucru care de astfel este cel mai mare atu al sau, si vei nutri convingerea ca raceala sa emotionala nu este decat aparenta si ca ea ascunde de fapt o mare sensibilitate. Chiar daca nu este un tip prea vesel, tu vei sti sa ii pui in valoare umorul sau fin, sa ii apreciezi sinceritatea si loialitatea. Evident ca, pentru a descoperi toate comorile ascunse, vei fi nevoita sa depui oarecare eforturi si sa nu te lasi pacalita de aparente. Odata depasite primele dificultati, puteti ajunge la un echilibru perfect.

Capricornul, ar trebui sa stie ca la serviciu nu exista prietenii, ci rivalitatii, insa, se pare ca o sa invete asta curand, cand se va trezi cu un ”cutit” profesional infipt in spate. Da, colegul care ii va face figura nici macar nu va avea barbatia sa il provoace la o lupta fair- play.

Are, in schimb, parte de o viata personala de invidiat, pe care nu o poate strica nici macar partea financiara. Spre norocul lui, are o familie unita, iar dragostea si respectul pe care vi le purtati compeseaza adeseori si lipsa banilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.