Barbatul Varsator

Atunci cand intalnesti un barbat Varsator, simti imediat ca intre voi doi exista foarte multe asemanari. Acordul intelectual dintre voi este excelent si, chiar daca uneori argumentele lui intotdeauna te aduc la disperare, nu poti nega farmecul si originalitatea modului de a gandi. Relatia dintre voi are cele mai multe sanse sa se consolideze atunci cand unul dintre voi sau amandoi treceti printr-o perioada dificila.
Tu stii sa ii respecti libertatea, dar esti in acelasi timp foarte atasata de camin si incerci sa il faci sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului cu tine. Indiferent de ceea ce pretinde el intr-un moment sau altul, fericirea lui e doar alaturi de tine.

Barbatul Varsator nu stie intotdeauna cu exactitate incotro sa o apuce in viata. Tocmai aici intervii tu, cu multa finete, insuflandu-i o anumita alegere, dar lasandu-l sa creada ca in joc se afla propria lui decizie.

Pe de o parte, ai vrea sa ramai mereu la 20 de ani, pe de alta parte, te-ai pensiona si maine, atat de tare te-ai saturat de munca sterila pe care o faci. Ai grija ce iti doresti, fiindca s-ar putea sa ai parte de un ”concediu nedeterminat”, dar nu se cheama pensie, ci somaj…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.