Refresh loader

Horoscop 15 Decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop 15 Decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop 15 Decembrie 2017 pentru fiecare zodie

horoscop 15 decembrie 2017

Horoscop Berbec 15 Decembrie 2017

Va doriti sa fiti înconjurat de prieteni si sa realizati lucruri deosebite împreuna cu acestia.  De asemenea, sunteti o persoana foarte influenta în cadrul grupului, parerea dumneavoastra fiind respectata si apreciata. Pot aparea anumite probleme în relatia cu partenerul de viata, dar fiti linistit, totul va trece.

Horoscop Taur 15 Decembrie 2017

Astazi sunteti pus pe distractii alaturi de prietenii cei mai buni. Relatiile cu familia sunt armonioase si va bucurati de tihna caminului. Sunteti mereu gata sa începeti ceva nou împreuna cu familia si aveti capacitatea de a-i mobiliza pe toti la treaba.

Horoscop Gemeni 15 Decembrie 2017

Astazi, pasiunea si romantismul tind sa se diminueze simtitor. Este momentul sa va amintiti tot ce va leaga de persoana iubita si sa faceti tot posibilul pentru a pastra armonia în relatie. Este posibil sa aveti spontaneitate si dorinta de aventura, cu care îl suprindeti în mod placut pe partenerul de viata.

Horoscop Rac 15 Decembrie 2017

S-ar putea sa obtineti bani din surse mai neobisnuite, din activitati ce necesita originalitate si inventivitate. Cum de obicei sunteti un altruist, oricine va sta în preajma dumneavoastrava are motive de bucurie, pentru ca veti fi foarte darnic.

Horoscop Leu 15 Decembrie 2017

Aveti dorinta de a achizitiona obiecte valoroase si de a fi înconjurat de lux va fi mai pregnanta. Puteti beneficia de sprijin financiar din partea apropiatilor, dar aveti grija sa nu faceti cheltuieli exagerate pentru obiecte de lux!

Horoscop Fecioara 15 Decembrie 2017

Puteti obtine câstiguri financiare neasteptate, datorita spontaneitatii în luarea deciziilor. Totusi, sa nu întindeti coarda, pentru ca nu se stie cât timp veti avea noroc.  Aveti parte de relatii armonioase cu colegii de servici si cu sefii, creativitatea  este acum la cote maxime.

Horoscop Balanta 15 Decembrie 2017

Fiti foarte atent la modul în care va administrati resursele materiale. Aveti tendinta sa exagerati cu cheltuielile si riscati sa înregistrati pierderi destul de mari. Se anunta o perioada de succese si de afirmare a competentei si a talentelor dumneavoastra, sau propice calatoriilor lungi.

Horoscop Scorpion 15 Decembrie 2017

Este posibil sa treceti prin momente delicate în ceea ce priveste cariera profesionala. Feriti-va de minciuna si încercati sa fiti mai pragmatic! Aveti tendinta sa faceti mereu opinie separata. Aveti grija sa nu fiti prea impulsiv, pentru ca riscati sa va pierdeti slujba din cauza acestei atitudini!

Horoscop Sagetator 15 Decembrie 2017

Stati foarte bine la capitolul psihic, sunteti curajos si încrezator, gata sa dati piept cu orice fel de probleme. Spre sfârsitul zilei, s-ar putea sa deveniti mai sensibil si aveti tendinta sa nu luati în seama eventualeleprobleme. Acum sunteti mai intuitiv si mai preocupat de viata sentimentala.

Horoscop Capricorn 15 Decembrie 2017

Astazi veti primi o surpriza foarte frumoasa din partea familiei. Aveti optimism, buna dispozitie si o sanatate generala buna, de aceea totul va merge ca pe roate. Sunt favorizate calatoriile scurte, de placere, care va relaxeaza si va încarca bateriile.

Horoscop Varsator 15 Decembrie 2017

Aveti tendinta sa uitati de diplomatie si sa fiti cam impulsiv în comunicarea cu ceilalti. Pe de alta parte, în aceasta zi debordati de energie. Acum sunteti capabil de efort fizic sustinut, dar sunteti tentat sa va ocupati de prea multe lucruri în acelasi timp, risipindu-va energia.

Horoscop Pesti 15 Decembrie 2017

Sunt bine aspectate calatoriile scurte, în special calatoriile de placere. Mai mult, cu prilejul acestei calatorii s-ar putea sa descoperiti dragostea – sau sa va consolidati relatia cu partenerul de viata, daca plecati împreuna.

Vezi si Horoscop Pesti Decembrie 2017 | Bani | Dragoste | Sanatate

Dupa ce ai citit Horoscop 14 Decembrie 2017, nu uita sa te abonezi pentru a primi horoscopul zilnic si cele mai noi subiecte direct pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link