Refresh loader

Horoscop 21 Decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop 21 Decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Horoscop 21 Decembrie 2017. Ce ti-a pregatit destinul?

horoscop 21 decembrie 2017
Horoscop Berbec 21 Decembrie 2017

Va fi o zi a deciziilor intelepte, mai ales in domeniul profesional. Curba financiara nu are deloc o evolutie spectaculoasa, iar cu sanatatea stati foarte bine.Veti primi o veste excelenta de departe, probabil de natura financiara.  Fiti foarte prudent, s-ar putea sa va asupreasca niscaiva necazuri la serviciu.

Horoscop Taur 21 Decembrie 2017

Veti avea o zi normala, fara evenimente care sa va tulbure existenta; din pacate, situatia financiara inca nu se redreseaza. O sa primiti o surpriza foarte placuta din partea unui amic foarte apropiat; cu ajutorul neasteptat al acestuia veti rezolva o problema urgenta si delicata.

Horoscop Gemeni 21 Decembrie 2017

Daca va decideti sa plecati in vacanta de aceste sarbatori, atunci veti avea parte numai de bucurii. Din pacate, curba financiara nu vrea sa urce deloc spre un maxim, dar cu toate acestea va veti descurca de minune.  Este posibil sa primiti o suma foarte importanta de bani, sau o veste excelenta despre acestia.

Horoscop Rac 21 Decembrie 2017

Veti fi pusi in fata unor situatii delicate, mai ales din punct de vedere financiar; fiti foarte atent când duceti mâna la buzunar, pentru a nu intra intr-un impas mai greu! Este posibil  sa va afirmati pe plan profesional si sa luati o decizie de mare viitor, aveti  incredere in propriile forte.

Horoscop Leu 21 Decembrie 2017

Astazi  veti avea unele satisfactii materiale, insa in general va fi o perioada terna, fara nici un eveniment cu adevarat remarcabil. Spre sfârsitul zilei veti primi o veste foarte buna din mediul familial.

Horoscop Fecioara 21 Decembrie 2017

Munca incordata si initiative realiste si profitabile, aceasta ar putea fi caracterizarea astazi, când toate  se situeaza mult peste normal, dar fara ca vreuna sa aiba un maxim.Sunteti foarte activ profesional si rezultatele nu se vor lasa mult asteptate. Spre sfarsitul zilei, o veste buna de departe va alunga gândurile negre.

Horoscop Balanta 21 Decembrie 2017

Este recomandabil sa va luati o scurta vacanta, intrucât pare sa se abata asupra dv. o avalansa de probleme stresante, greu de rezolvat cu promptitudine. Cineva apropiat  va va insenina sufletul cu câteva bucurii sosite din mediul familial si din cel profesional.

Horoscop Scorpion 21 Decembrie 2017

O bucurie in familie, urmata de primirea unei sume importante de bani, va reechilibreaza din punct de vedere psihic. Cineva din anturajul dumneavoastra va influenteaza foarte mult, puterea de seductie si norocul va sunt acum aliati de nadejde.

Horoscop Sagetator 21 Decembrie 2017

Este o zi  fara evenimente spectaculoase, cu o situatie materiala satisfacatoare. Persoana iubita  va umple sufletul de bucurie la aflarea unei vesti excelente din domeniul financiar sau profesional. Viata sentimentala si amoroasa cunoaste o inviorare demna de invidiat.

Horoscop Capricorn 21 Decembrie 2017

Ziua de astazi va ofera o veste foarte buna de natura financiara. Trebuie sa luati o decizie importanta privind viata in familie. V-ati dori o aventura sau o calatorie departe de casa, insa lucrurile vor decurge in mod cât se poate de obisnuit.

Horoscop Varsator 21 Decembrie 2017

Astazi  aveti prilejul sa va faceti planuri pentru viitorul apropiat. Este o zi banoasa si plina de surprize placute. O veste foarte buna de departe si una din mediul familial vor sosi in a doua parte a zilei. Pe plan sentimental se pare ca nu va mai intereseaza altceva decât dragostea.

Horoscop Pesti 21 Decembrie 2017

Un prieten din anturaj va produce o surpriza foarte placuta, ajutându-va decisiv intr-o situatie delicata. Veti avea o activitate sustinuta si stresanta, care va face sa uitati aproape complet de afectivitate, de viata armonioasa in cuplu. Nu lasati sa se intâmple asa ceva!

Nu uita sa te abonezi pentru a primi horoscopul zilnic si cele mai noi postari direct pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link