Horoscop Balanță Decembrie 2017 | O lună memorabilă

Horoscop Balanță Decembrie 2017:

  • Bani
  • Dragoste și viața de familie
  • Sănătatea fizică și psihică

horoscop balanță decembrie 2017

 

Horoscop Balanță Decembrie 2017 – Bani

Este o lună memorabilă din punct de vedere financiar pentru zodia balanță. Dai dovadă de un curaj de nedescris, te implici în tot felul de lucruri productive, ai intenția magnifică de face ultima lună a anului să fie cea mai profitabilă. Ai șanșe foarte mari să îți marești venitul, datorită dorinței, experienței și capacității tale ridicate. Cauți să extragi bani din orice activitate, în această lună nu prea îți face plăcere să faci ceva care nu aduce profit. Nu este exclus să faci și câteva drumuri în interes de afaceri și să cunoști o persoană cu care vei colabora.

Horoscop Balanță Decembrie 2017 – Dragoste și viața de familie

Este posibil să ai parte de niște schimbări în această lună. Relația ta se poate să devină ceva mai intensă și să îți apară oportunități de nerefuzat. Ești foarte atent la persoana iubită și nu îți scapă nici cel mai mic detaliu. Discuțiile stau aproape de tine și de partener, vei avea o perioadă în care simți nevoia de a discuta ceva important cu partenerul de viață. Capacitatea ta de comunicare stă la o înălțime ridicată. Armonia, pasiunea, declarațiile de dragoste și întâlnirile romantice nu te părăsesc, o să fie o lună foarte interesantă, cu foarte multe ingrediente.

Horoscop Balanță Decembrie 2017 – Sănătatea fizică și psihică

O să rezolvi o problemă care te preocupă de puțin timp, ceea ce îți oferă o stare ușoară de liniște și de relaxare. Starea ta de sănătate se poate înrăutăți dacă nu ai grijă și de tine, ar trebui să fi atent la igienă și să fi grijuliu cu sănătatea ta.  Nu te suprasolicita toată luna, o să ai nevoie de forță și pentru perioada urmatoare, așa că ia o pauză la un moment dat și odihnește-te.

Vezi și Horoscop Fecioară pentru luna Decembrie 2017

Distribuie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.