Horoscop Berbec 19, 20, 21 si 22 Octombrie 2017

Horoscop Berbec 19, 20, 21 si 22 Octombrie 2017

Horoscop Berbec Joi, 19 Octombrie 2017

Ai facut cam multe cheltuieli in ultima vreme, dar azi vei primi o veste care o sa iti readuca zambetul pe fata. Puteti avea un noroc imens si sa incepeti un business nou sau sa va treaca prin cap sa faci niste investitii pe termen mai lung. Insa, va este foarte greu sa va concentrati la sarcinile mai grele. 

Horoscop Berbec Vineri, 20 Octombrie 2017

Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor dragi. Daca ai un partener de viata, ia-l si pe el/ea cu tine azi in cercul tau de prieteni, se va simti foarte confortabil si va fi incantat/a. Vei avea placerea de a lucra absolut fara nici o pauza, aveti placerea de a va implica in orice azi.

Horoscop Berbec Sambata, 21 Octombrie 2017

Daca iti va fi propus sa mergi intr-o vizita cu partenerul tau de viata nu refuza, s-au putea ca lucrurile sa devieze putin daca refuzi. S-ar putea sa iti reglezi afacerile, vei fi determinat sa impartasesti succesele si sa te bucuri de ele impreuna cu personele de langa tine.

Horoscop Berbec Duminica, 22 Octombrie 2017

Ai avut parte de o saptamana excelenta din punct de vedere al afacerilor. Insa, nici azi lucrurile nu se vor schimba, este posibil sa primesti o propunere de colaborare, de care vei fi foarte incantat. La munca se vor produce anumite schimbari, fie datorita oamenilor ce vor pleca de acolo, fie celor care urmeaza sa vina.

Vezi si Horoscop Berbec 16,17,18 Octombrie 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.