Refresh loader

Horoscop Berbec pentru luna decembrie 2017

Horoscop Berbec pentru luna decembrie 2017

Berbec Decembrie:

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Sanatatea fizica si psihica

Horoscop Berbec pentru luna decembrie 2017

Horoscop Berbec pentru luna Decembrie 2017 – Bani

Pe de-o parte, este luna menita cheltuielilor din partea dumneavoastra, faceti cheltuieli peste cheltuieli, iar la un moment dat, o voce interioara va spune sa puteti “STOP”. Pe de alta parte, sunteti foarte motivati sa munciti mai cu spor si mai mult decat pana acum, va doriti sa castigati din ce in ce mai multi bani pentru dumneavoastra, dar mai ales pentru familie. Pe tot parcursul lunii decemebrie este posibil sa beneficiati de noi colaborari care vin in viata dumneavoastra cu foarte mare utilitate si bucurie.  Gasiti strategii care depasesc limitele dumneavoastra de pana acum, strategii care va vor multumi atat pe dumneavoastra, dar si pe partenerii dumneavoastra de afaceri sau pe seful de la munca. In aceasta luna veti avea foarte mult succes pe plan financiar si in cariera.

Horoscop Berbec pentru luna Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

De-a lungul lunii, o sa aveti parte de foarte multe experiente noi, care va includ pe dumneavoastra, dar si pe partenerul de viata. Acordati o parte foarte mare din atentia dumneavoastra persoanei iubite, ceea ce va imbogateste viata de cuplu peste masura “umana”.  Este luna iubirii in familie, venita odata cu sarbatorile lunii, armonia si dorinta unul fata de celalalt va apropie mai mult ca niciodata. Impreuna cu familia veti lua decizii importante pentru viitor.  Trecand peste toate astea, este foarte probabil sa primiti niste vesti de la persoane care nu v-ati fi asteptat. Casa si familia in pragul sarbatorilor sunt mai unite si mai stranse ca pana acum, aveti parte de foarte multe activitati placute si interesante impreuna.

Horoscop Berbec pentru luna Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

In luna decembrie, este mai mult decat probabil sa aveti mici probleme de sanatate, dar nu va speriati, totul se va rezolva foarte repede.  Se poate sa apara o mica perioada in care va veti simti putin slabit, dar cu o scurta vizita la medic si cu putina atentie acea perioada va trece ca prin minune. Datorita familiei si succesului pe plan financiar, starea dumneavoastra psihica este peste limita de luna trecuta, va simtiti foarte bine si realizati din punct de vedere financiar si familial.  Fiti foarte atenti si nu va neglijati sanatatea, oferiti atentia necesara si sanatatii.

Nu este exclus care in aceasta luna sa aveti parte de niste surprize si de niste calatorii neprevazute.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link