Refresh loader

Horoscop Capricorn Decembrie 2017 | Ce ii preocupa

Horoscop Capricorn Decembrie 2017 | Ce ii preocupa

Horoscop Capricorn Decembrie 2017

  • Bani
  • Dragoste si viata de familie
  • Sanatatea fizica si psihica

horoscop capricorn decembrie 2017

Horoscop Capricorn Decembrie 2017 – Bani

Te implici in foarte multe lucruri, ai parte de tot felul de evenimente care te pun in centrul atentiei. Joci un rol foarte important intr-un proiect in care te implici extrem de mult. Esti foarte preocupat de viata profesionala, iti faci planuri si ai o speranta foarte mare pentru anul ce urmeaza, ai strategii proprii care iti pot oferi un avantaj bunicel. Pe plan financiar, luna Decembrie pare sa fie una mai buna decat de obicei, incasezi sume importante de bani care iti prind foarte bine in pragul sarbatoriilor. Nimic nu te poate surprinde luna asta, esti pregatit in fiecare moment pentru abosolut orice.

Horoscop Capricorn Decembrie 2017 – Dragoste si viata de familie

Pentru zodia capricorn nu este luna perfecta in ceea ce priveste relatiile. Poti avea parte de anumite dezamagiri, care nu iti prind prea bine din punct de vedere emotional. Poti avea parte de lucruri normale, dar nu senzationale, asta nu trebuie sa te demoralizeze sau sa te frustreze, totul va merge pe alte drumuri anul viitor. Esti o persoana optimista, ceea ce ajuta sa treci peste nemultumirile sau dezamagirile de care vei avea parte. In aceasta luna, ar trebui sa stai mai mult in cadrul familiei si pe langa casa, asta te-ar putea linisti si relaxa destul de mult.

Horoscop Capricorn Decembrie 2017 – Sanatatea fizica si psihica

Pentru tine pare sa fie o luna foarte sensibila din punct de vedere al sanatatii, ar trebui sa acorzi o atentie foarte mare asupra sanatatii si sa nu te arunci in conditii care pot dauna asupra sanatatii tale. Este recomandat sa faci exercitii fizica destul de des, fie ca le faci in casa sau nu. Datorita familei care este alaturi de tine in absolut orice imprejurare, psihicul si moralul tau este destul de ridicat.

Vezi si Horoscop Sagetator Decembrie 2017 | Bani | Dragoste | Sanatate

Nu uita sa te abonezi pentru a primi cele mai noi postari direct pe mail!

[rainmaker_form id="4866"]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link